![]() |
کوفته بلغاری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوفته بلغاری (/showthread.php?tid=126816) |
کوفته بلغاری - امیررضا* - 27-06-2014 موادلازم: گوشت چرخ کرده : 250 گرم سیر : 2 تا 3 حبه رنده شده تلخون و مرزه : در صورت تازه بودن بک لیوان . اگر خشک بود یک قاشق غذاخوری پر فلفل دلمه ای یک عدد بزرگ سیب زمینی : یک عدد بزرگ که به صورت نگینی خرد شده نمک و فلفل و زردچوبه و آبغوره به میزان لازم رب یک قاشق غذاخوری ( این غذا عطر و طعم خوبی دارد ) گوشت و سیر و مرزه و ترخون و نمک و فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم و به اندازه یک گردو مواد را گلوله ای میکنیم. پیاز را سرخ میکنیم و به آن زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم و بعد گوجه خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کرده و درب ظرف را میبندیم و صبر می کنیم تا گوجه ها نیم پز شود . بعد گلوله های آماده شده را اضافه میکنیم و باز هم در ظرف را میبندیم و صبر میکنیم تا گلوله های گوشتی کمی به اصطلاح خودش را بگیرد سپس رب را در یک لیوان آب جوش حل کرده و نمک میزنیم و به مواد اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بپزد و در آخر کمی آبغوره به آن اضافه میکنیم. ( در صورت تمایل ) هنگام خوردن سیب زمینی سرخ شده را نیز به آن اضافه میکنیم . این غذا را مانند خورشت ها با برنج میتوان خورد . نوش جان |