![]() |
طرز تهیه شنیسل روسی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه شنیسل روسی (/showthread.php?tid=126810) |
طرز تهیه شنیسل روسی - tyjtfhdhr - 27-06-2014 آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۳۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای ۸ نفر : سینه مرغ متصل به کتف ۲ عدد پنیر پیتزا ورقه ای ۴ عدد کره گیاهی ۲۵ گرم گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم تخم مرغ ۲ عدد خامه ۱ قاشق غذا خوری آبلیمو به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه شنیسل روسی : سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده. fo2376 سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید. fo2377 و روی میز کار قرار داده و وسط ان ۲ پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید. fo2378 آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود. fo2379 سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای ۵ دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد . |