![]() |
طرز تهیه هلو کباب ( کوفته کرمانشاهی ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه هلو کباب ( کوفته کرمانشاهی ) (/showthread.php?tid=126798) |
طرز تهیه هلو کباب ( کوفته کرمانشاهی ) - tyjtfhdhr - 27-06-2014 این غذا ازقدیم الایام از کوفته های معروف و خوشمزه کرمانشاه بوده است . مواد لازم : گوشت بدون چربی ۴۰۰ گرم لپه ۱ پیمانه سیب زمینی نیم پز ۲ عدد تخم مرغ ۲ عدد نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم روغن برای سرخ کردن گردو و کشمش و پیاز سرخ شده برای داخل هلو کباب به میزان لازم آبلیمو ۱ لیوان شکر ۵ /۰ لیوان آب ۱ لیوان طرز تهیه : گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد. چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید . |