![]() |
کباب کشمیری با سس مخصوص - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کباب کشمیری با سس مخصوص (/showthread.php?tid=126792) |
کباب کشمیری با سس مخصوص - tyjtfhdhr - 27-06-2014 طرز تهیه کباب کشمیری,طرز پخت کباب کشمیری با سس مخصوص مواد لازم : مرغ بدون پوست و استخوان ۵۰۰ گرم پودر زیره ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۲/۱ قاشق چایخوری گراما سالا ۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده ۱ حبه آبلیمو ۲ قاشق چایخوری ماست چکیده ۱۵ گرم طرز تهیه : ۱- مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. ۲- آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید. مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری : فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) ۲ عدد پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ) ۲ عدد آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری هل سبز ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای ۵۰۰ گرم روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری پنیر خانگی حبه شده ۳۰۰ گرم ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری : ۱- در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجهفرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید. ۲- در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود. آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید. |