![]() |
سوفله فرانسوی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوفله فرانسوی (/showthread.php?tid=126739) |
سوفله فرانسوی - امیررضا* - 27-06-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() کره =50 گرم آرد الک شده= 50 گرم شیر= 2 لیوان تخم مرغ =5 عدد پنیر پیتزای پر چرب= 150 گرم نمک و فلفل= به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم کنید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل ان بریزید تا با دمای کم اب شود ، آردی که چند بار الک کرده اید کم کم به ان اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد جمع شود سپس شیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید. زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و مواد را با زرده های تخم مرغ خوب مخلوط نمائید. پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید تا با گرمای مواد پنیر نرم شود ( اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر باید سریع و پشت سر هم باشد ). سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپ کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و ارام با قاشق مخلوط نمائید. ظرف سوفله یا ظرفی شیشه ای را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد سپس داغ سرو کنید. نکته ها : سوفله ای که در فر قرار دارد مرتب چک کنید چون درجه حرارت فرها متفاوت میباشد ، اگر روی سوفله برشته نشد میتوانید برای 1-2 دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید. در طول مدت پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف ان است. |