![]() |
سوفله بادمجان با سویا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوفله بادمجان با سویا (/showthread.php?tid=126738) |
سوفله بادمجان با سویا - امیررضا* - 27-06-2014 مواد لازم: بادمجان سرخ شده و خرد شده= 3 عدد تخم مرغ= 5 عدد پنیر پیتزا = 100 گرم سویای ریز مکسوی= 100 گرم پیاز رنده شده =1 عدد نمک،فلفل،ادویه سس سفید =یک پیمانه روغن مایع= 1تا 2 قاشق غذاخوری مواد مورد نياز براي تهيه سس سفيد: - 50 گرم كره - يك ليوان شير - 2 قاشق سوپخوري آرد سفيد - 2 قاشق سوپخوري خامه - نمك و فلفل به مقدار لازم طرز تهيه: سویا را خیس کرده همراه با پیاز تفت می دهیم و نمک ،فلفل و ادویه را اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را شکسته و زرده را از سفیده جدا می کنیم. 5 زرده تخم مرغ را می زنیم و با بادمجان مخلوط کنید سپس مایع سویا و پیاز تفت داده شده را اضافه کنید. از سفیده تخم مرغ ها 3 تا سفیده را می زنیم تا پف کند و سبک شود. سس سفید را به مخلوط اضافه می کنیم. در انتها سفیده زده شده را اضافه می کنیم. در ظرف مناسب را چرب می کنیم و مواد را ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و پنیر پیتزای رنده شده را در سطح می پاشیم و در در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت به صورت بن ماری طبخ می کنیم. طرز تهيه سس سفید: كره را در يك قابلمه كوچك نچسب بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. پس از آن، شير را كمكم افزوده و مرتب با چنگال هم بزنيد. حالا خامه و نمك و فلفل را اضافه كنيد و مقدار ديگري حرارت دهيد تا سس غليظ شود. به اين ترتيب سس آماده ميشود. |