![]() |
سوفله مرغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوفله مرغ (/showthread.php?tid=126736) |
سوفله مرغ - امیررضا* - 27-06-2014 مواد لازم: مرغ قیمه ای تیکه شده=۵۰۰ گرم پیاز=۱ عدد بزرگ قارچ=۱ پیمانه سوسیس یا کالباس دودی=۱ پیمانه تخم مرغ= ۴ عدد جعفری و گشنیز= نصف پیمانه نمک،فلفل،زردچوبه سس بشامل غلیظ= ۲ پیمانه پنیر مازارولا= نصف پیمانه تهیه سس بشامل: ۳ قاشق غذاخوری ارد + ۱ پیمانه شیر + ۲ قاشق غذاخوری کره + ۲ قاشق غذاخوری پیاز تفت داده شده + ۱ حبه سیر خورد شده را روی گاز میگذریم و هم میزنیم تا یک سس غلیظ بدست بیاد. در آخر بهش کمی پودر زنجبیل و جوز هندی اضافه میکنیم . پیاز رو تفت میدیم و بعد مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و ادویه رو بهش اضافه میکنیم. حالا قارچ رو اضافه کنید و بزارید تا آب قارچ خشک بشه بعد سوسیس رو اضافه کنید و در آخر جعفری و گشنیز رو اضافه کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا کنید. زرده را کاملا هم بزنید تا کمی رنگش روشن بشه بعد زرده رو داخل سس بشامل که سرد شده بریزید و هم بزنید. سفیده تخم مرغ رو جدا بزنید تا پف کنه و سفت بشه طوری که از تخم مرغ زنی نریزه. حالا مواد مرغی رو به مخلوط سس و زرده اضافه کنید و هم بزنید و در آخر سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و آروم و دورانی از یک سمت فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا پوفش نخوابه. مواد رو داخل ظرف پیرکس از قبل چرب شده بریزید و روش پنیر مازارولا بریزید و داخل فر از قبل داغ شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار بدید. یا تا وقتی که روش طلایی بشه. خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید. |