انجمن های تخصصی  فلش خور
سوفله پنیر و قارچ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سوفله پنیر و قارچ (/showthread.php?tid=126731)



سوفله پنیر و قارچ - امیررضا* - 27-06-2014

مواد لازم
 
کره: 50 گرم
 
آرد: 4 قاشق غذاخوری
 
شیر:یک استکان
 
تخم مرغ: 4 عدد
 
پنیر پارمزان: 100 گرم
 
قارچ: 250 گرم
 
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
 
نمک و فلفل به میزان لازم
 
 طرز تهیه
 
* کره را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود. آرد را به کره اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم تا آرد و کره با هم مخلوط شوند.
 
* شیر را به آرامی داخل آرد می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم، نمک و فلفل را هم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد.
 
* سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را ازهم جدا می‌کنیم. زرده‌ها را می‌زنیم و داخل مایه می‌ریزیم. سفیده‌ها را هم جداگانه می‌زنیم تا پف کند و مایه اضافه می‌کنیم.
 
* پنیر را هم داخل مواد می‌‌ریزیم و هم می‌زنیم.
 
* کف ظرف پیرکس را چرب می‌کنیم تا مایه سوفله کف پیرکس می‌ریزیم. روی آن قارچ‌های خرد شده که در روغن تفت داده‌ایم می‌ریزیم و مجدداً روی آن را با مایه سوفله می‌پوشانیم.
 
* فر را از قبل گرم می‌کنیم و سوفله را به مدت نیم ساعت در حرارت 180 درجه سانتیگراد می‌گذاریم تا بپزد و طلایی شود.