![]() |
سوفله پنیر و قارچ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوفله پنیر و قارچ (/showthread.php?tid=126731) |
سوفله پنیر و قارچ - امیررضا* - 27-06-2014 مواد لازم کره: 50 گرم آرد: 4 قاشق غذاخوری شیر:یک استکان تخم مرغ: 4 عدد پنیر پارمزان: 100 گرم قارچ: 250 گرم روغن مایع: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه * کره را روی حرارت میگذاریم تا کره آب شود. آرد را به کره اضافه میکنیم وهم میزنیم تا آرد و کره با هم مخلوط شوند. * شیر را به آرامی داخل آرد میریزیم و مرتب هم میزنیم، نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد. * سفیده و زرده تخممرغها را ازهم جدا میکنیم. زردهها را میزنیم و داخل مایه میریزیم. سفیدهها را هم جداگانه میزنیم تا پف کند و مایه اضافه میکنیم. * پنیر را هم داخل مواد میریزیم و هم میزنیم. * کف ظرف پیرکس را چرب میکنیم تا مایه سوفله کف پیرکس میریزیم. روی آن قارچهای خرد شده که در روغن تفت دادهایم میریزیم و مجدداً روی آن را با مایه سوفله میپوشانیم. * فر را از قبل گرم میکنیم و سوفله را به مدت نیم ساعت در حرارت 180 درجه سانتیگراد میگذاریم تا بپزد و طلایی شود. |