![]() |
سوفله مرغ و قارچ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوفله مرغ و قارچ (/showthread.php?tid=126729) |
سوفله مرغ و قارچ - امیررضا* - 27-06-2014 مواد لازم: گوشت مرغ پخته ریش شده=300گرم تخم مرغ کامل=4عدد سفیده تخم مرغ=2عدد کره=50گرم قارچ ورق شده=200گرم پنیر پیتزا رنده شده=100گرم شیر=2لیوان آرد=2قاشق غذاخوری سس خردل=1غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه ابتدا سفیده ها را در ظرفی ریخته، سفیده های تخم مرغ کامل را هم اضافه کرده مقدار خیلی کم نمک زده و آنقدر میزنیم تا کف کندو سفید رنگ شود و از ظرف نریزد.ماهیتابه را داغ کنیدکره را میریزیم تا آب بشه.قارچ را میریزیم و با حرارت زیاد تفت می دیم در حدی که آبش گرفته بشه.مرغ را به قارچ تفت خورده اضافه کرده ادویه بزنید و خوب تفت بدید.حرارت را خیلی کم کنید. آرد و زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت می دیم تا تمامی مواد جذب هم بشن. شیرو خردل را داخل سفیده های آماده بریزیدو به آرامی هم بزنید از چپ به راست طوری که پف سفیده نخوابه. فر را با حرارت 180درجه سانتیگراد،یا 360درجه فارنهایت از یک ربه قبا گرم کنید. مخلوط آماده شده را داخل سفیده ها بریزیدو به آرامی از چپ به راست مخلوط کنید. کف و دیواره های ظرف مورد نظر را با کمی کره چرب کنیدو مواد را داخل ظرف بریزید. بعد با پنیر پیتزا رنده شده کاملا" سطح سوفله را بپوشونید. در طبقه وسط فر به مدت 30دقیقه قرار بدبد. دستور اين غذاي خوشمزه توسط كاربر خوب سايت با نام ساناز ارسال شده كه از ايشان كمال تشكر را داريم. |