انجمن های تخصصی  فلش خور
مافین ریحان با پنیر پارمیزان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: مافین ریحان با پنیر پارمیزان (/showthread.php?tid=126719)



مافین ریحان با پنیر پارمیزان - امیررضا* - 27-06-2014

مواد لازم:
آرد = ٢ فنجان
بکین پودر = ١ ق چ
شکر = ٢ ق س
ریحان خرد شده ١ فنجان
پنیر پارمیزان = ٢/١ فنجان
پنیر چدار رنده شده = ۴/١ فنجان
شیر = ۴/٣ فنجان
روغن زیتون = ٢/١ فنجان
تخم مرغ = ٢ عدد
برگ کوچک ریحان = ٣٠ عدد
 
طرز تهیه:
فر را روی ٢٠٠ درجه سانتی گراد روشن کرده تا گرم شود.
آرد و بکین پودر را مخلوط کرده و الک می کنیم. بعد ریحان خرد شده، شکر، پنیر پارمیزان و پنیر چدار را به آرد اضافه کرده مخلوط می کنیم.
شیر، تخم مرغ و روغن را نیز با هم مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه می کنیم و با یک قاشق بزرگ تمامی مواد را به شکل دورانی مخلوط می کنیم.
ظرف مافین ها را کمی چرب کرده و با یک قاشق مافین ها را پر کرده و روی هر مافین چند عدد برگ ریحان می گذاریم و با دست کمی فشار می دهیم تا برگهای ریحان در هنگام پخت از روی ظرف مافین جدا نشود.
ظرف مافین را در فر گذاشته حدود ١٠ الی ١۵ دقیقه زمان پخت کافی است.
برای امتحان اینکه مافین ها پخته شده اند یا نه یک خلال دندان را در وسط مافین ها فرو کرده و اگر از مواد چیزی به خلال نچسبید مافین ها پخته شده اند.
ظرف مافین را که از فر خارج کردیم کمی صبر می کنیم تا خنک شده بعد مافینها را درآورده و در ظرف سرو می چینیم.
این مافین هم به صورت گرم و هم خنک سرو می شود.


RE: مافین ریحان با پنیر پارمیزان - عاشق سیروان خسروی - 27-06-2014

امتحان کردم عالی بود



سپاس