انجمن های تخصصی  فلش خور
پنکیک پیازچه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پنکیک پیازچه (/showthread.php?tid=126374)



پنکیک پیازچه - امیررضا* - 26-06-2014

دستورپخت یک غذای کُره‌ای سریع و راحت
وقتی صحبت از کره و غذاهای این کشور به میان می‌آید، استفاده از انواع سبزیجات با رنگ‌ها و طعم‌های مختلف یکی از ویژگی‌های بارز این آشپزی است. کشوری که سیر را بیش از هر سبزی به کار می‌برد و روغن مصرفی‌شان روغن کنجد است. این بار غذایی سریع و در عین حال مغذی را برای شما برگزیده‌ایم که کره‌ای‌ها به آن پنکیک می‌گویند اما شباهت زیادی به کوکوهای ما دارد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پنکیک پیازچه 1
مواد لازم (برای4 نفر) :



 پیازچه

2 لیوان

 50 کیلوکالری



 هویج

1 لیوان

 25 کیلوکالری



 فلفل دلمه‌ای قرمز

1 لیوان

 25 کیلوکالری



 کدو سبز

1 لیوان

 25 کیلوکالری



 پیاز قرمز

نصف لیوان

15 کیلوکالری



آرد برنج

3 قاشق غذاخوری

80 کیلوکالری



آرد گندم

6 قاشق غذاخوری

160 کیلوکالری



تخم مرغ

3 عدد

300 کیلوکالری



روغن کنجد

2 قاشق غذاخوری

180 کیلوکالری


طرز تهیه :
برای شروع پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های ریزی در آورید سپس فلفل دلمه‌ای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامه‌ای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابه‌ای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید.