انجمن های تخصصی  فلش خور
جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! (/showthread.php?tid=126187)

صفحه‌ها: 1 2

جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 26-06-2014

بـــه تازگـــی جاســــتین بیــــبر روز ســــه شـــــنبه 24 ژوئن در حـــــال خروج از یــــک رســـــــتوران

در بورلــــی هیـــــلز با ماشـــــینــش تــــصــــادف میکــــــند کـــــه پـــــس از آن

تـــصادف ســــریع با یـــک ماشـــــین دیگر مــــحل حادثــــه را ترکــــــ میکنـــد و صـــدمه هــــم ندیــــده اســــت.

جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! 1

+ هرکی توهین کنه به جاستین یا واسش آرزوی مرگ کنه و ..

آویزونش میکنم روی میخ دیوار ! ._.

RE: جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! - tyjtfhdhr - 26-06-2014

کلا شلوا بلد نی بپوشه

RE: جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! - ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ - 26-06-2014

ي چيزي خوردهذبود حتما

RE: جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! - Dead Silence - 26-06-2014

ترکـونـده مـآشینـُ ... :|

خـوبه عشقم صدمـه ندیده *-_-* !

مرسی !Heart

RE: جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! - TiN@ JOoOoN - 26-06-2014

من فک کردم مرده خیلی خوشحال شدم
ولی
....
یادم رفته بود که:
بادمجان بم افت نداره
Big Grin 

RE: جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! - shawkila - 26-06-2014

خوبه خودش چیزیش نشد...HeartHeart

RE: جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! - -Nᴇɢᴀʀ- - 26-06-2014

مالونده بعد در رفته؟! :|

RE: جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! - ×fteя LifE∀× - 26-06-2014

خوب بهش اومدConfused

RE: جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:23)TiN@ JOoOoN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی
....
یادم رفته بود که:
بادمجان بم افت نداره
Big Grin 

بم بامجون نداره!!!!

RE: جاستین بیبر خـارج از رستوران در بورلی هیلـز تصـآدف کرد !! - TiN@ JOoOoN - 26-06-2014

(26-06-2014، 13:27)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-06-2014، 13:23)TiN@ JOoOoN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی
....
یادم رفته بود که:
بادمجان بم افت نداره
Big Grin 

بم بامجون نداره!!!!
مهم نی مهم این که جاستین مهم نی......Tongue