![]() |
اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! (/showthread.php?tid=12529) |
اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! - best~girl - 21-07-2012 آخرین کلمات یک ملوان زیردریایی: من عادت ندارم با پنجرهء بسته بخوابم… آخرین کلمات یک متخصص خنثی بمب: این سیم آخری رو که قطع کنم تمومه… آخرین کلمات یک نارنجکانداز: گفتی تا چند بشمرم؟ آخرین کلمات یک جهانگرد در آمازون: این نوع مار رو میشناسم، سمی نیست… آخرین کلمات یک پلیس: شیش بار شلیک کرده، دیگه گلوله نداره… آخرین کلمات یک چترباز: پس چترم کو؟ آخرین کلمات یک خبرنگار: بله، سیل داره به طرفمون میاد… آخرین کلمات یک خلبان: ببینم چرخها باز شدند یا نه؟ آخرین کلمات یک داور فوتبال: نخیر آفساید نبود! آخرین کلمات یک دربان: مگه از روی نعش من رد بشی… آخرین کلمات یک دوچرخهسوار: نخیر حق تقدم با منه! آخرین کلمات یک دیوانه: من یه پرندهام! آخرین کلمات یک سرنشین اتوموبیل: برو سمت راست راه بازه… آخرین کلمات یک شکارچی: مامانت کجاست کوچولو؟. آخرین کلمات یک غواص: نه این طرفها کوسه وجود نداره… آخرین کلمات یک فضانورد: برای یک ربع دیگه هوا دارم… آخرین کلمات یک قصاب: اون چاقو بزرگه رو بنداز ببینم… آخرین کلمات یک قهرمان: کمک نمیخوام، همهاش سه نفرند… آخرین کلمات یک قهرمان اتوموبیلرانی: مکانیک یادش رفته ترمز رو درست کنه! آخرین کلمات یک کارآگاه خصوصی: قضیه روشنه، قاتل شما هستید! آخرین کلمات یک کامپیوتر: هارددیسک پاک شده است… آخرین کلمات یک کوهنورد: سر طناب رو محکم بگیری ها… آخرین کلمات یک گروگان: من که میدونم تو عرضهء شلیک کردن نداری… آخرین کلمات یک گیتاریست: یه خرده ولوم بده… آخرین کلمات یک انسان عصر حجر: فکر میکنی توی این غار چیه؟ آخرین کلمات یک مادر: بالأخره سیدیهات رو مرتب کردم… آخرین کلمات یک متخصص آزمایشگاه: این آزمایش کاملاً بیخطره… آخرین کلمات یک متخصص کامپیوتر: معلومه که ازش بکآپ گرفتم! آخرین کلمات یک معلم رانندگی: نگه دار! چراغ قرمزه! آخرین کلمات یک ملوان: من چه میدونستم که باید شنا بلد باشم؟ آخرین کلمات یک بندباز: نمیدونم چرا چشمام سیاهی میره… آخرین کلمات یک پزشک: راستش تشخیص اولیهام صحیح نبود.بیماریتون لاعلاجه… آخرین کلمات یک بیمار: مطمئنید که این آمپول بی خطره؟ آخرین کلمات یک پیشخدمت رستوران: باب میلتون بود؟ آخرین کلمات یک جلاد: ای بابا، باز تیغهء گیوتین گیر کرد… آخرین کلمات یک خونآشام: نه بابا خورشید یه ساعت دیگه طلوع میکنه! RE: اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! - MAMAD*ALONE - 21-07-2012 این چرت و پرت هارو از کجا گیر میاری؟ ![]() (شوخی) ![]() RE: اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! - best~girl - 21-07-2012 (21-07-2012، 4:18)HULK 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. داداش ![]() ![]() ![]() من؟ ![]() RE: اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! - _VaMPiRe_ - 05-09-2012 آخرین کلمات یک پیشخدمت رستوران: باب میلتون بود؟ اینش زیاد قشنگ نبود بقیش عالی بود RE: اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! - gomnam - 05-09-2012 (21-07-2012، 8:42)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از تو تلتکست RE: اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! - nazanin_nr - 05-10-2012 بیکاریدا خوب یه موضوع خوب بذارید RE: اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! - T A R A - 12-10-2012 زیاد خوشم نیومد! RE: اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! - elnaz-s - 17-11-2012 مرسي ![]() RE: اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! - sorena800 - 23-11-2012 خیلی باحال بود ممنون RE: اخرین کلمه های افراد مختلف........!!!! - دختر باحال - 24-11-2012 اصلا جالب نود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |