![]() |
آموزش طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک (/showthread.php?tid=125246) |
آموزش طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک - امیررضا* - 24-06-2014 طرز تهیه :
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش 10 دقیقه هم بزنید. سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد. به مدت 45 دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید. سوپ را در 6 کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
آماده سازی : 25 دقیقه
پخت : 60 دقیقه مواد لازم جهت برای 6 نفر : عصاره گوشت 3 عدد آب 2 لیتر سیب زمینی مکعبی خرد شده 500 گرم جو پرک 100 گرم کره 2 قاشق غذا خوری پنیر پارمزان 4 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده 4 قاشق غذا خوری منبع : beryooni.com
|