انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک (/showthread.php?tid=125246)



آموزش طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک - امیررضا* - 24-06-2014

طرز تهیه :
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش 10 دقیقه هم بزنید.

سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.

به مدت 45 دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در 6 کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آموزش طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک 1
آماده سازی : 25 دقیقه
پخت : 60 دقیقه

مواد لازم جهت برای 6 نفر :


عصاره گوشت

3 عدد



 آب

2 لیتر



سیب زمینی مکعبی خرد شده

 500 گرم



جو پرک

100 گرم



 کره

2 قاشق غذا خوری



 پنیر پارمزان

4 قاشق غذا خوری



 جعفری خرد شده

 4 قاشق غذا خوری



 
منبع : beryooni.com