طرز تهیه رولت مرغ و تره فرنگی با خمیرهزارلا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه رولت مرغ و تره فرنگی با خمیرهزارلا (/showthread.php?tid=125234) |
طرز تهیه رولت مرغ و تره فرنگی با خمیرهزارلا - امیررضا* - 24-06-2014 خمیر هزارلا برای انواع رولت، پیراشکی و خوراک مناسب می باشد. در اینجا خمیر به شکل رولت و مدل بافت در آمده است و داخل آن با مخلوطی از مرغ، تره فرنگی و پنیر پر شده است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه رولت مرغ با خمیرهزارلا آشنا می شوید. مواد لازم برای 6 نفر
طرز تهیه مرحله 1 - پوست و استخوان مرغ را جدا کرده، گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز بپزید، سپس خرد کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2 - کره را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت بگذارید. تره فرنگی خرد شده را همراه با سیر اضافه کنید و برای 10 دقیقه تفت دهید.
مرحله 3 - قارچ های خرد شده را افزوده و مخلوط را به مدت 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله 4 - پنیر، رنده لیمو، جعفری، مرغ و نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و مقداری تفت دهید.
مرحله 5 -خمیر هزارلا را به کمک وردنه به صورت مستطیلی با ابعاد 25 در 35 سانت باز کنید. مخلوط تره فرنگی را وسط خمیر بریزید بطوریکه از هر طرف 10 سانتیمتر باز باشد، سپس مانند شکل زیر برش زده و برش ها را از هر طرف روی هم آورید.
مرحله 6 - روی خمیر رول شده را به کمک قلمو تخم مرغ زده شده بمالید و رول آماده شده را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
مرحله 7 - درجه حرارت را از 200 به 180 کاهش دهید و برای 15 دقیقه دیگر زمان پخت دهید تا رول ها قهوه ای روشن شوند. سپس در ظرف مورد نظر گذاشته و سرو نمائید.
نکات
خمیرهزارلا باید در یخچال نگهداری شود. در واقع این خمیر بصورت سرد مورد استفاده قرار می گیرد.
بعد از آماده کردن مایه رولت، خمیر را از یخچال خارج کرده و سپس مورد استفاده قرار دهید.
RE: طرز تهیه رولت مرغ و تره فرنگی با خمیرهزارلا - Livefree - 25-06-2014 ممنون ب نظر خوشمزه مياد حتما امتحانش ميكنم |