*>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% (/showthread.php?tid=125168) صفحهها:
1
2
|
*>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - saeedrajabzade - 24-06-2014 سلام دوستان
با شرکت در نظرسنجی بهترین آهنگ رپ اردیبهشت ماه 1393 را انتخاب کنید. این نظرسنجی ماهانه برگزار میشود و در آن بهترین آهنگ رپ فارس ک در اون ماه منتشر شده ب انتخاب شما دوستان انتحاب میشه... قوانین "هر شرکت کننده میتونه چند تا آهنگو انتخاب کنه محدودیتی برای انتخاب وجود نداره" "اگه میخواید رایتونو عوض کنید پست خودتونو ویرایش کنید،پست جدید نزارید ک رایتون حساب نمیشه" "شما آهنگایی خارج از لیستمب رایتون آضافه کنید ولی دقت کنید آهنگ تو اردیبهشت ماه منتشر شده باشه و رپ باشه(یا حداقل خوانندش قبلا تو این سبک کار میکرده)" *برای جلوگیری از تقلب فقط رای کسایی ک بالای 20 ارسال دارن محاسبه میشه* *نظرسنجی از هم اکنون آغاز میشه و به مدت 10 روز تا تاریخ 14/4/93 ادامه داره ،* *بلافاصله پس از اتمام این نظرسنجی، سه آهنگ برتر اعلام خواهند شد* لیست آهنگای منتشر شده در این ماه (البته آهنگای معروف) رضاپیشرو و بیگرض - حس امنیت امیرخلوت و صادق - آسمون آبی بهزاد لیتو و سپهر خلصه - 9:30شب جاستینا - قصه ی من وانتونز و آرتا - این دو سه روزه گروه تی ام بکس - پرچمو بده بالا گروه 25BAND - از پیشم میری علی جیدال و مهتا - غرقشون میکنیم
امیر قیامت - عصر شنبه
علی اوج - حسرت
آرش و S.. Love Rock N Roll - T-Pain
علی اوج - فصل ما
محمد تی دی - مد
علی پیشتاز و سمیر - متاسفم
تهم و پایا - تله
رضا پیشرو و علی اوج - یادت نیست
امیر قیامت - گرامافون
جاستینا - فصل آخر
ساتراپ - سمفونی مرده ها
RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - Mr.Ehsan - 24-06-2014 اسموون ابی صادق امیر خلوت RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 24-06-2014 رضاپیشرو و بیگرض - حس امنیت امیرخلوت و صادق - آسمون آبی بهزاد لیتو و سپهر خلصه - 9:30شب جاستینا - قصه ی من وانتونز و آرتا - این دو سه روزه علی جیدال و مهتا - غرقشون میکنیم امیر قیامت - عصر شنبه محمد تی دی - مد تهم و پایا - تله رضا پیشرو و علی اوج - یادت نیست امیر قیامت - گرامافون جاستینا - فصل آخر RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - Wanton - 24-06-2014 همون 5 تا آهنگ که توی " سیس " منتشر شدن + مود از T-Dey و علی شاه ! بعضیا رو که گوش ندادم ! بعضیا هم که ارزش گوش دادن نداشت :| RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - saeedrajabzade - 26-06-2014 (24-06-2014، 22:02)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آهنگ یادت نیست و فصل آخرم ارزش گوش دادن دارن،گرچه صدای اوج علی و علی پویان توشون رو مخ بود... اگه از گنگ خوشت میاد سمفونی مرده ها رو از دست نده RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - 30Ḱᗩᔕ - 26-06-2014 امیرخلوت و صادق - آسمون آبی
RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - First Star - 26-06-2014 امیرخلوت و صادق - آسمون آبی بهزاد لیتو و سپهر خلصه - 9:30شب جاستینا - قصه ی من آرش و S.. Love Rock N Roll - T-Pain :| RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - saeedrajabzade - 28-06-2014 رای خودم
امیرخلوت و صادق - آسمون آبی
جاستینا - قصه ی من محمد تی دی - مد ساتراپ - سمفونی مرده ها RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - eNorto - 28-06-2014 اسمون ابی سمفونی مرده ها قصه ی من مد 9:30شب RE: *>انتخاب بهترین آهنگ رپ خرداد ماه 1393<* %نظرسنجی% - saeedrajabzade - 01-07-2014 آپ |