انجمن های تخصصی  فلش خور
سوفله سیب زمینی و قارچ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سوفله سیب زمینی و قارچ (/showthread.php?tid=125127)



سوفله سیب زمینی و قارچ - tyjtfhdhr - 24-06-2014

کف ظرف مخصوص فر یا پیرکس را چرب و سیب‌زمینی‌ها را حلقه حلقه کرده و در آن بچینید.
قارچ را خرد کرده و با تخم‌مرغ‌ها بزنید...
سوفله سیب زمینی و قارچ 1

انواع پتاژ کنسومه و سوفله - سوفله سیب زمینی و قارچ

مواد لازم برای
آشپزی آکا
برای آشپزی آکا
سیب‌زمینی آب‌پز پنج عددقارچ یک پیمانهتخم‌مرغ سه عددپنیر سفید و پیتزا از هر کدام 100 گرمخامه نصف پیمانه نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازمریحان خردشده دو قاشق سوپخورینشاسته یک قاشق سوپخوری
روش تهیه :کف ظرف مخصوص فر یا پیرکس را چرب و سیب‌زمینی‌ها را حلقه حلقه کرده و در آن بچینید.
قارچ را خرد کرده و با تخم‌مرغ‌ها بزنید. پنیر سفید و کمی از پنیر پیتزای رنده‌شده را هم اضافه کرده و هم بزنید. خامه، ریحان، نمک، فلفل و نشاسته را هم افزوده و کاملا مخلوط کنید. این مایه را روی سیب‌زمینی‌ها ریخته و صاف کرده و دوباره یک لایه سیب‌زمینی حلقه شده را روی مواد بچینید. کمی روغن زیتون روی سیب‌زمینی‌ها ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار دهید. بعد از این مدت پنیر پیتزا باقی‌مانده را روی سوفله ریخته و مجددا پنج دقیقه دیگر در فر قرار داده تا پنیر طلایی شود.

مواد لازم برای
آشپزی آکا
برای آشپزی آکا

سیب‌زمینی آب‌پز پنج عدد
قارچ یک پیمانه
تخم‌مرغ سه عدد
پنیر سفید و پیتزا از هر کدام 100 گرم
خامه نصف پیمانه
نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
ریحان خردشده دو قاشق سوپخوری
نشاسته یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
کف ظرف مخصوص فر یا پیرکس را چرب و سیب‌زمینی‌ها را حلقه حلقه کرده و در آن بچینید.
قارچ را خرد کرده و با تخم‌مرغ‌ها بزنید. پنیر سفید و کمی از پنیر پیتزای رنده‌شده را هم اضافه کرده و هم بزنید. خامه، ریحان، نمک، فلفل و نشاسته را هم افزوده و کاملا مخلوط کنید. این مایه را روی سیب‌زمینی‌ها ریخته و صاف کرده و دوباره یک لایه سیب‌زمینی حلقه شده را روی مواد بچینید. کمی روغن زیتون روی سیب‌زمینی‌ها ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار دهید. بعد از این مدت پنیر پیتزا باقی‌مانده را روی سوفله ریخته و مجددا پنج دقیقه دیگر در فر قرار داده تا پنیر طلایی شود.