![]() |
طرز تهیه سوفله قارچ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه سوفله قارچ (/showthread.php?tid=125126) |
طرز تهیه سوفله قارچ - tyjtfhdhr - 24-06-2014 قارچ ها را جداگانه تفت دهید. سفیده های تخم مرغ را به هم بزنید تا پف کند و به مایع قبلی اضافه کنید. داخل ظرف سوفله (ظرف باید نسوز باشد) را با کره چرب کنید ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://cooking.akairan.com/ashpazi/petag1/14784.html انواع پتاژ کنسومه و سوفله - طرز تهیه سوفله قارچ مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا کره 60 گرم آرد 40 گرم شیر یک لیوان تخم مرغ 4 عدد پنیر پیتزای رنده شده 125 گرم قارچ خرد شده 250 گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: کره، شیر، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. سفیده و زرده ی تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مایع اضافه کنید. سپس مقدار زیادی از پنیر پیتزای رنده شده را به آن بیفزایید. قارچ ها را جداگانه تفت دهید. سفیده های تخم مرغ را به هم بزنید تا پف کند و به مایع قبلی اضافه کنید. داخل ظرف سوفله (ظرف باید نسوز باشد) را با کره چرب کنید و یک لایه از مخلوط را بریزید. سپس یک لایه از قارچ را بریزید و باز یک لایه از مخلوط و یک لایه از قارچ را بریزید تا ظرف پُر شود. بقیه پنیرها را روی آن بپاشید و به مدت20 تا 30 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد. مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا کره 60 گرم آرد 40 گرم شیر یک لیوان تخم مرغ 4 عدد پنیر پیتزای رنده شده 125 گرم قارچ خرد شده 250 گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: کره، شیر، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. سفیده و زرده ی تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مایع اضافه کنید. سپس مقدار زیادی از پنیر پیتزای رنده شده را به آن بیفزایید. قارچ ها را جداگانه تفت دهید. سفیده های تخم مرغ را به هم بزنید تا پف کند و به مایع قبلی اضافه کنید. داخل ظرف سوفله (ظرف باید نسوز باشد) را با کره چرب کنید و یک لایه از مخلوط را بریزید. سپس یک لایه از قارچ را بریزید و باز یک لایه از مخلوط و یک لایه از قارچ را بریزید تا ظرف پُر شود. بقیه پنیرها را روی آن بپاشید و به مدت20 تا 30 دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد. RE: طرز تهیه سوفله قارچ - لیدا پرنسس قلب ها - 24-06-2014 هر کی دوست داره به من برام تولدم کادو بده یه شارز همراه اول برام رمزش رو به پیامم بفرسته من که خوردم خیلی بد مزه است |