![]() |
طرز تهیه کرم داخل شیرینی دانمارکی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کرم داخل شیرینی دانمارکی (/showthread.php?tid=125108) |
طرز تهیه کرم داخل شیرینی دانمارکی - tyjtfhdhr - 24-06-2014 مواد لازم : * تخم مرغ 1 عدد * شکر 120 گرم * نشاسته 1 قاشق غذاخوری * آرد 1 قاشق سوپخوری * شیر 1 لیوان * کره 30 گرم * وانیل کمی طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی - طرز تهیه کرم داخل شیرینی دانمارکی طرز تهیه : نشاسته و آرد را در شیر حل کنید و روی حرارت قرار دهید 0 تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و کمی هم بزنید و به مواد بالا اضافه کنید . مواد را روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود .سپس از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را بیافزایید و بعد از سرد شدن استفاده کنید . |