![]() |
.: استاتوس جذاب درد دل با خداوند :. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: .: استاتوس جذاب درد دل با خداوند :. (/showthread.php?tid=124486) |
.: استاتوس جذاب درد دل با خداوند :. - Ξrιc logιc - 23-06-2014 خدایا گوش کن به التماسهای من شرمسارم که با حال مستی به سوی تو کرده ام دست نیاز دراز مرا گوش کن ، مرا بپذیر که جز تو ندارم قبله ای برای نماز . . راز این داغ نه در سجدهی طولانی ماست بوسه ی اوست که چون مُهر به پیشانی ماست شادمانیم که در سنگدلی چون دیوار باز هم پنجره ای در دل سیمانی ماست . . برایم نوشته بود : گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند … ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست چون خدایی هست … آری و چه زیبا نوشته بود ! همواره با خود تکرار میکنم امیدی هست ؛ چون خدایی هست … . . خداوندا خسته ام از فصل سرد گناه و دلتنگ روزهای پاکم … بارانی بفرست ، چتر گناه را دور انداخته ام ! . . یک روز علامه جعفری سوار تاکسی شده بودند ، در مسیر راه نفس عمیقی میکشه و از ته دل میگه : ای خدای من ! راننده تاکسی با اعتراض میگه یه جوری میگی ای خدای من که انگار فقط خدای شماست !!! ایشان در جواب فورا دو بیت از سعدی می خواند : چنان لطف او شامل هر تن است که هر بنده گوید خدای من است چنان کار هرکس به هم ساخته که گویا به غیری نپرداخته . . خدایا در ۲راهی زندگی ام تابلوی راهت را محکم قرار بده ، نکند که با نسیمی راهم را کج کنم ! . . خدا پر داد تا پرواز باشد گلویی داد تا آواز باشد خدا می خواست باغ آسمانها به روی ما همیشه باز باشد . . در دستور زبان عرفان ، فعل اینگونه صرف می شود : من نیستم ، تو نیستی ، او همیشه هست ! . . باز هم صبح شد ، پروردگارا : از اینکه یکبار دیگر مرا لایق حیات دانستی سپاسگزارم از اینکه فرصت یک شروع مجدد را به من عطا کردی متشکرم از تو میخواهم به من درک و درایتی بیش از پیش ببخشی تا امروز اشتباهات دیروز را تکرار نکنم فرصتهایی که در اختیارم قرار میدهی از دست ندهم و از یاد نبرم که شاید فقط برای امروز بتوانم دوستانم و یارانم را دوست بدارم ! . . خدای خوب من ، زندگی به سختی اش می ارزد اگر تو در انتهای هر قصه ایستاده باشی … . . باید خلیل بود و به یار اعتماد کرد گاهی بهشت در دل آتش میسر است . . من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای ! . . دل خوشِ عشق شما نیستم ای اهل زمین ! به خدا معشوقه ی من آن بالایی ست … . . همه ی ترسها ، دلهره ها ، دلتنی ها ، تنهایی ها و همه دردارو خط می زنم با یه واژه ! “خـــــــــــــــــــدا” . . همه درها اگه بسته س ، رو به آسمون دعا کن اونجا که پنجره بازه تو فقط خدا خدا کن . . پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “روح تو” خانه گزیده است ! . . خدایا وقتی تو پشتمی مهم نیست کیا جلوم هستن … . . عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست پرستش راه تسکینه ؛ پرستیدن تجارت نیست ! . . یک روز دیگه و صبح زیبا رسید ؛ خدایا شکرت که نمی گذاری بترسم از شروع دوباره ! . . عبادت بعضی از ماها مانند شیطنت بچه هایی است که در می زنند و فرار می کنند ! . . و بدان کلید گنجها ، سعادت و خوشبختی در همت تو و توکل به خداست ! . . گاهی در شتاب زندگی گوشه ای بایست و بگو : خدایا می دانم که هستی … . . این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت هرکجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت . . نگران فردایت نباش ، خدای دیروز و امروزت ، فردا هم است … . . وقتی عبارت “خدا را به یاد داشته باش” را می خوانم در ذهنم و در قلبم گزینه “همیشه” را برایش تیک می کنم ! . . شیخ رجبعلی خیاط : چشمت به نامحرم می افتد اگر خوشت نیاید که مریضی اما اگر خوشت آمد فورا چشمت را ببند و سرت را پایین بینداز و بگو : یا خیر حبیب و محبوب … یعنی : خدایا من تو را میخواهم ، اینها چیه ؟ اینها دوست داشتنی نیستند … . . خدایا با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و ناممکن ها ممکن ! |