10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: 10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله (/showthread.php?tid=124214) صفحهها:
1
2
|
10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله - キム尺刀ム乙 - 22-06-2014 معجزه از معجزات پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله رو در زیر جمع آوری کردم. خواهش من اینه که به تک تک این معجزات فکر کنید. فکر کنید اگر یک انسان امروز وجود داشت که چنین معجزاتی داشت، نسبت مردم با اون شخص چگونه بود. 1ـ زنده کردن مردگان و بینا کردن کوران و شفا دادن بیماران . 2ـ سخن گفتن با حیوانات . 3ـ آگاهى به همهی زبانها و قدرت بر سخن گفتن به همه آنها. 4ـ مهر نبوت که بر پشت مبارکش جاگرفته بود و بسیار نورانی بود. 5ـ جاری شدن آب از میان انگشتانشان و سیراب کردن جمع بسیاری از مردم به وسیله آن. 6ـ تسبیح گفتن سنگریزه در دست مبارکشان. 7ـ سایه نداشتن ایشان در زیر نور آفتاب. 8ـ هر گاه آب دهان مبارک به چاهى مى افکند در آن چاه برکت به هم مى رسید و پر از آب مى شد. آب دهان مبارک را به هر صاحب دردى مى مالید شفا مى یافت . 9ـ سیر کردن افراد بسیاری با غذایی بسیار کم. 10ـ اثر خاصی که قدمهایشان داشت بدین صورت که هرگاه بر زمین نرم راه مىرفتند جاى پایشان نمىماند، و هنگامى که بر سنگ سخت راه مىرفتند اثر پاى مبارکش مىماند. یک نکته: من هر چه بیشتر به این معجزات فکر میکنم، بیشتر به شدت کفر و نفاق برخی صحابه در صدر اسلام پی میبرم. هر چه بیشتر فکر میکنم، معرفتم بیشتر میشه. هر چه بیشتر فکر میکنم بغضم بیشتر میشه و «آیا دین چیزی جز حبّ و بُغضه؟» RE: 10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله - בחור משוגע - 03-07-2014 همه ی معجزه ها مال دوران گزشته بود RE: 10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله - غول خطرناک - 03-07-2014 :229: RE: 10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله - عسل. - 05-07-2014 عالی بوددد RE: 10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله - ش ش ش شیطونک 16 - 05-07-2014 ممنونم RE: 10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله - mohsenniceboy - 06-07-2014 (03-07-2014، 17:44)♥نیما ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دقیقا حرف شما درسته. به همین خاطر پیامبر معجزه ای داره که همیشه جاودان خواهد موند.. اونم قرآنه. ضمنا هیچ کتاب مقدس دیگه ای معجزه نیست.چون که غالبا بعد از فوت پبامبرشون نوشته شدن. RE: 10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله - A General - 06-07-2014 RE: 10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله - mohsenniceboy - 06-07-2014 انجیل عیسی مسیح رو خودشون ننوشتن. به همین علت هم هست که نسخ متفاوتی از انجیل موجوده. حتی یکی از افرادی که کتاب مقدس رو نوشته سابقا مسیحیا رو میکشته .بعد خودش مسیحی شده . RE: 10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله - בחור משוגע - 06-07-2014 (06-07-2014، 16:42)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره دیه انجیلو نوراتو ک خودشون ننوشتن قرانم برای محمد نازل شده ی جایی رو اشتباه گفتی کسی ک حضرت عیسی را کشته مسیحی نشده خودش مسیحی بوده ب خاطر اینکه عقیدش با حضرت عیسی فرق میکرد اونو گرفت کشت البته تو دنیا ی فرضیه وجود داره ک کتاب مقدسو یکی از 12 تا پیامبر (یارای مسیح) نوشته باشن 1_شمعون(پطرس) 2_اندریاس(برادرپطرس) 3_یعقوب(پسر زبدی) 4_یوحنا0برادر یعقوب) 5_فیلیپس 6_برتولما 7-توما 8_متی 9_یغقوب 10_تدی(برادر یعقوب) 11_شمعون 12_یهودای اسخریوطی فرضیه وجود داره ک کتاب مقدسو یکی از اینا نوشته RE: 10 معجزه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله - mehdi76 - 06-07-2014 ببخشید این معجزاتو از کجا آوردید؟ اگه از قران نباشه باورش سخته چون خیلی ها سو استفاده میکنن |