انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه رول سوسیس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه رول سوسیس (/showthread.php?tid=124166)



طرز تهیه رول سوسیس - ஐற£ℒἶ†дஐ - 22-06-2014



طرز تهیه رول سوسیس 1


خمیر و کار کردن با خمیر براشون سخته و زمان کمی دارن این رول خیلی راحت تهیه میشه و طعم خوبی داره هست میتونید فیله مرغ سرخ شده را جایگزین سوسیس کنید.

اگر مهمون دارید می تونید از روز قبل این رول ها را تا مرحله قبل از پخت آماده کنید .



مواد لازم :

نان تست
مایونز
پنیر چدا یا گودار یا هر نوع پنیر ورقه ای
سوسیس
شیر
آرد سفید
تخم مرغ
آرد سوخاری ریز یا درشت

می بینید که اندازه مواد را نگفتم چون بستگی به خود شخص داره به نظرمن دو تا نون تست برای یک نفر کافیه نکته ای که باید بهش اشاره کنم این هست که نونهای تست باید حتما تازه و نرم باشن در غیر اینصورت در حین کار خرد یا پاره میشن .
اطراف نان تست را با چاقو برش میزنیم و با وردنه کاملا نون تست را پهن می کنیم و روی اون را مایونز میمالیم .
یک ورق پنیر روی اون میذاریم .
یک سوسیس را روی پنیر قرار میدیم سعی کنید از سوسیس های با درصد گوشت بالا استفاده کنید .میتونید بجای سوسیس فیله مرغ سرخ شده به کار ببرید .

نون را رول می کنیم و اون را تو شیر می غلتونیم زیاد خیسش نکنین که دیگه شفته بشه و از هم وا بره اینجا می تونیم حسابی رول ها را تو دست شکل بدیم و دو سرش را ببندیم .

مرحله بعد زدن رول ها در آرد سفید هست .

در این مرحله رول آغشته به آرد را در تخم مرغی که کمی با چنگال زدیم می غلتونیم .

و در مرحله آخر اونها را در آرد سوخاری بنا به سلیقه خودمون ریز یا درشت می غلتونیم .

این رول ها را میتونید در این مرحله تو یک سینی بچینید روشون را محافظ بکشین و با چاقو چند تا حفره در محافظ ایجاد کنید و در یخچال برای روز بعد نگه داری کنید.

رول ها را در روغن چه به صورت فراوون چه به صورت کم میشه سرخ کرد فقط اگر روغن زیاد باشه دیگه احتیاجی به چرخوندن رولها نیست ولی اگر روغن کم باشه باید اطراف رول را در روغن سرخ کنید .من از روغن کم استفاده کردم .

گرما باعث آب شدن پنیر میشه و روی اون هم که قهوه ای طلائی .

دیگه حاضره میتونید به صورت درسته یا برش خورده تزئین کنید و سر میزها و سفره هاتون ازش استفاده کنید .