![]() |
اس ام اس ارسالی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس ارسالی (/showthread.php?tid=123965) |
اس ام اس ارسالی - Ξrιc logιc - 22-06-2014 سلام دوستای عزیز متعصفانه مشکلاتی واسمون پیش اومد و یه مدتی نتونستیم سایت رو آپدیت کنیم امیدواریم که پوزش مارو بپذیرید سعی می کنیم این کم کاری رو جبران کنیم متشکر از اینکه همراه ما هستید • • • دختره سوسک ببینه،با دعاى پدرو مادرش از تو کما در میاد…! بعد تو پر وفایلش نوشته “ب من دل نبند…وحشى تر از آنم ک رامم کنى” **آناهیتا* * • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • لیست فیلمهاى سینمایى نوروز اعلام شد -به او سبد کالا تعلق گرفت -بوى خوب پسته -بابا با گوشت گریخت -رویاى سفر در عید -جدال مهمانان برسر آجیل -گریز از میزبانى -مرغ 1000چهره ***آناهیتا*** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • دوست عزیز… باعرض تبریک سال نو امیدوارم در سال جدید پله هاى ترقى رو…. یکى یکى طى بکشى!!! ***آناهیتا*** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • بازکن پنجره را که بهاران آمدکه شکفته گل سرخ به گلستان آمد پیشاپیش سال نومبارکباد 917***8975 • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • نه زمستانی باش که بلرزانی نه تابستانی باش که بسوزانی،بهاری باش تا ب رویانی. نوروز پیشاپیش مبارک.یلدا • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • خواستم برات سبزه عید بفرستم گفتم شاید طاقت نیاری و تا عید بخوریش !! !ﻋیدﺕ ﻣﺒﺎﺭک! • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • سال نو پیشاپیش ب ھمتون تبریک… مخصوصا شما داداش علے… براتون آرزوے سلامتے و موفقیت دارم… (مرسی دوست گلم) • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • از ایستگاه 92 هم در حال عبوریم و قطار عمر همچنان در حال حرکت است.. . هرجا که پیاده شوم تا ابد برایت دست تکان خواهم داد… مسیر سفرت بها ری و عیدت همیشگی.. • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • بهار به قرینه چشمان توست که زیباترین است … ** نوروز مبارک ** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • می گویند باران یعنی نقطه چین تاخدا تاامتداد نقطه چینها برایم عزیزی… • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • سال نو مبارک یاسرسارانی • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • درجهان عاشق شدن یادم نبود دوستی باهیچکس کارم نبود بعدعمری بایکی یکتاشدم فکرکردم صاحب دنیاشدم اگه صدامومیشنوی دیگه ازم جدانشو دنیابهم وفانکرد تودیگه بی وفانشو!! • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • خدایامیشه کادوتولدامسال منو یه ربان مشکی کنارعکسم بذاری. (خدا نکنه) • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • بیاخونمون دوبیت شعربگیم . . . . . دکترشریعتی درحال گول زدن پ اعتصامی! • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • دنیای دستهاازهردنیایی بی وفاتراست! امروزدستهایت را میگیرند، شیفته ی این قصه که شدی همان دستهارا برایت تکان میدهند… 0933***3617 • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • سرگیجه بهانه بود میخواستم با تمام وجودم حس کنم تکیه گاهمی! • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • نگران من نباشید… من خوبم… از همان خوب هایى ک پدربزرگم بودو صبحش مرد… **آناهیتا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • عشق یعنے؛اینقدر دوسش دارے ک ب خاطرش از ابراز علاقہ ے دیگرانم ب خودت معذب میشے… **آناھیتا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • دلم یک شب آرام میخواھد… با آھنگے رمانتیک… چنتا شمع… و یک عالم ہ “تو”… **آناھیتا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • هرچیز خوبى برا پسراس… . . . . . . مثلا ما دخترا… والا بقران چقد رررر خوش شانسن این پسرا!! **آناهیتا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • کمبود شخصیت با عمل بینے جبران نمیشود…پس بیہودہ تلاش نکن…!! **آن اھیتا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • غم براے خوردن زیاد دارم…لطفا تو دیگہ برام لقمہ نگیر… | **آناھی تا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • خداوندا سال عوض شد ساعت عوض شد ماہ عوض شد فصل عوض شد ولے چرا آدمات عوض نمیشن؟! **آناھیتا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • بےگمان پدرم اولین شخصے است ک ب من ثابت کرد؛فرشتہ ھا ھم میتوانند مرد باشند… **آناھیتا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • آیا میدانستید ھر ببو گلابے میتواند در فضاے مجازے جنتلمن ب نظر برسد؟ ؟؟ **آناھیتا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • دختر باس کیلو کیلو نازو عشوہ بریزہ عشقش با سطل جمع کنہ!! **آناھی تا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • آیا میدانستید پنگوئن در قطب شمال زندگے نمیکنہ؟ آیا میدانستید انسان در کرہ ے ماہ 3تا7سانت بلندتر میشہ؟ آیا میدانستید رئیس شرکت ایرانسل عمہ ندارہ؟اعتراف کنید ک نمیدانستید! **آناھیتا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • چمسیمنس چیست؟ تعجب یک اصفھانے وقتے کسےرو شبیہ خودش میبینہ! ) **آنا ھیتا** • • اس ام اس | اس ام اس زیبا | اس ام اس عاشقانه • • گریہ نکن پدر… ھمین نان حلال ک در دست دارے،مےارزد ب تمام سفرہ ھاے رنگین حرامےک بعضےھا دارند… این روزھا نان حلال درآوردن عرضہ میخواد … ب سلامتے پدر… **آناھیتا** • |