اس ام اس دلتنگی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس دلتنگی (/showthread.php?tid=123948) |
اس ام اس دلتنگی - Ξrιc logιc - 22-06-2014 پـــره حـــرفــــی ولـــی میگـــی بزنـــم بـه کــــــی… روزهارا تکراری می گذرانم … و شبها فکر فردایی متفاوت را میکنم … و این تناقض مرا آزار می دهد … • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • این روزهـا به طـرز عجیـبی « بـا خـودم می جنگـم » کـه « دیـده ها را نادیـده » بگیرم و « شنیده ها را نشنیده • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • اونـایی که می گن یه زمـانـی ما عـاشــق هم بودیم اشتبـاه میکنن اون عـشــق نبود اون عــادت به دوســت داشتن بود …!!! عشــق تاریخ انقـضاء ندارد….. • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • روزی می رسد که با لبخند تو بیدار می شوم… این روز هر زمان که می خواهد باشد… فقط باشـــــد… ! • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • چــه زیبــاست وقتـی میفهمـی کسـی زیــر ایـن گنبد کبــود انتظــارت را میـکشد ؛ چــه شیــرین است طعــم چنـد کلمــه کــه میگــوید : کجــایــی …؟ • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • تا آخرت هم اگه تنها موندی، مهم نیست..، فقط نذار به جای برسی که تو آغوش کسى به یاد یکی دیگه باشی..! • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • چقدر زیبا بودی وقتی دروغ میگفتی… “فروغ فرخزاد” • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • سخت است …. اتفاقی را انتظار بکشی ، که خودت هم بدانی در راه نیست !!! • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • هی لعنتی.. از من نخواه منطقی باشم! من از “دیوونگیمه” که دوستت دارم…! • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • مـی گـــویــنــد ســـــاده ام ! مـی گــویـــنـــد تــــو مــــرا بــا یــکـــــ جـمـــــلـــه … یــکـــــ لـبــــخــنـــد … بــه بــازی مـی گـیــــری ! مـی گـــویـنــــد تـــرفـنــدهـــایـتـــــــ ، شــیـطـنــت هــــایـتــــــــ … و دروغ هـــایــتــــــ را نـمــی فـهـمــــم ! مـی گــویـنـــد ســــاده ام … امــا تـــــو ایـن را بــاور نـکــن ! مــــن فـــــقــــــط دوســـتـــت دارم … هـمــیــــــن ! و آنــــهــا ایــــن را نــمــی فــــهـمـنــــد …! • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • دارم از تــو حــرف می زنــم امــــا روحــت هم از نوشــــته هــایم خبــر نــدارد ! ایــــرادی نــــدارد یــاد تــو به نوشتــــه هــایم رنــگ می دهــد شــایــد دیگــری بخــــواند و آرام گیــــرد ذهــــن پریشــــانش…!! • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • تو باش، نه برای اینکه در دنیا تنها نباشم، تو باش تا در دنیای تنهایی ام تنها تو باشی • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺎﯾﺪ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺳﺮﮔﺮﻡ ﮐﻨﻢ…؟؟ ﺑﺎ ﻧﺖ!…. ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯽ!…. ﭼﻘﺪﺭ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺑﻪ ﺑﯿﺨﯿﺎﻟﯽ ﺑﺰﻧﻢ ﻭ ﺑﮕﻢ ﻣﻬﻢ ﻧﯿﺴﺖ!!… ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺎﯾﺪ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﮕﺬﺭﻩ ﺗﺎ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﺖ ﮐﻨﻢ ؟؟ • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • دوست داشتن یعنــــی: اونی که اگه صــــــد دفعه هم ناراحتــــش کنی هربار میـــــــگه این دفعه آخـــــریه که می بخشــــــمت و بازم با اخـــــم میاد توی بغــــــلت… • • اس ام اس عاشقانه| اس ام اس شکست عشقی | اس ام اس غمگین • • « سکوت » … و دیگر هیچ نمی گویم …! که این بزرگترین اعتراض دل من است به تو … سکوت را دوست دارم به خاطر ابهت بی پایانش RE: اس ام اس دلتنگی - fate min - 22-06-2014 مرسی RE: اس ام اس دلتنگی - erfan222 - 25-02-2015 خیلی خوب بود مرسی RE: اس ام اس دلتنگی - عشق دومین - 27-02-2015 ممنون خوب بود |