![]() |
اس ام اس عاشقانه 93 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس عاشقانه 93 (/showthread.php?tid=123947) |
اس ام اس عاشقانه 93 - Ξrιc logιc - 22-06-2014 دهن به دهن خاطره ها که میشوم برای تلافی شکل ” تو “میشوند … آنوقت از پا در می آیم و پیششان کم می آورم! هرکسی … یک نقطه ضعفی دارد دیگر . . . ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ چه کهکشان زیباییست راه نگاه تو چه زیباست این دنیای عاشقانه ی تو اینبار هم تو گفتی دوستم داری و دو تا به نفع تو دلم دیوانه شده از دست محبتهای تو ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ چه کهکشان زیباییست راه نگاه تو چه زیباست این دنیای عاشقانه ی تو اینبار هم تو گفتی دوستم داری و دو تا به نفع تو دلم دیوانه شده از دست محبتهای تو ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ صلیب نشانه قبراست پس تو صلیبى به گردنت بیاویز تاسینه توقبرمن باشد ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ خوبیهاست که باعث میشه آدمادلتنگ بشن، به خاطرهمه خوبیات یه عالمه دلتنگتم ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ ببین چه مظلومانه از دست ِ تو به آغوش ِ تو می گریزم ؟ این تعریف پیچیده ای از دوست داشتن است ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ تو مثل دعای مادرم از ته دل می آیی … ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ بدنم موج برمیدارد روی دریای خیالت کوبانده می شوم به ساحل تنهایی و شن های داغ خواستن تو را درخود فرو می کشند و کفم بریده می شود از شوق شیدایی ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ تمام حرف مجنون یک کلام است “نفس” بی یاد “لیلایم” حرام است . . . ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ رعد و برق هارت و پورت است چیزی در دل ابر نیست جز اشک جز باران . . . ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ در هر ورق زمان نوشته ام : به یادت میمانم حتی اگر هزار صفحه از تو دور باشم ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ چشمهای تو یک مرض مسری دارند ! هربار نگاه میکنمت ، تب میکند وجودم … ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ صبحی که شروعش با توست خورشید دیگر اضافیست ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ پنجره ی باران خورده ات را باز کن ، چند سطر پس از باران چشمهایم را ببین که هوایت دیوانه شان کرده دلم برایت تنگ است ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ عشق + تو = زندگی من – تو = دیوانگی زندگی + تو = آرامش زندگی – تو = مرگ ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ نقطه قوت تو نقطه ضعف منه : بوسه هایت ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ قلب من خانه ایست شاید وسیع و ارزشمند، مالک قلبم باش ، عادت ندارم به اجاره اش بدهم ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ من همین یک دانه دل دارم بفرما بشکنش / کوزه ای از آب و گل دارم بفرما بشکنش تو سبوی آرزوهای مرا بشکسته ای / هرچه بادا باد ، این هم دل ، بفرما بشکنش ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ عشقی که با اشک های چشم شست و شو شود همیشه ماندگار و زیبا خواهد ماند . . . ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ امروز نشستم غم فردا خوردم در دست زمانه خم شدم ، تا خوردم مانند تو در عشق دو رو باید بود من چوب همین صداقتم را خوردم ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ پسر : بزرگترین آرزوت چیه ؟ دختر : اینکه عشقمو زیر بارون بغل کنم ! تو چی ؟ پسر : اینکه کسی که زیر بارون بغلش میکنی من باشم . . . ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ قویترین مرد دنیا هم که باشی محتاجی محتاج لبخندهای عاشقانه ی یک زن ، فراموش نکن . . . ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ دست من کوتاه از دیدار توست قلب من اما همیشه یاد توست بهترینم هر کجا هستی بدان هر کجا باشم دلم در یاد توست. ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ خرابه های دلم از تمام خانه های دنیاقشنگتراست چون یاد تو در ان ساکن است. ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ تا می رود خشک شود عرق قلبم دوباره نامی از تو و باز هم تب می کند قلبم ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ کوتاه میگویم دوستت دارم اما از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم … ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ انگار در دلم حرفی دیگر باقی نمانده تا برایت بگویم … تنها یک جمله : هنوزم دوستت دارم ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ نمی دانم دیگران به آن چه میگفتند ؟! هرچه که بود قبل از تو نامش ” زندگی ” نبود ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ روز همان شب است و شب همه ی روزهاییست که “تو” نیستی ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ “عشق” آن است که اگر تو در سفر باشی ، من نمازم را شکسته بخوانم ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ آنقدر دوستت دارم که پروانه ها گیج می شوند گل ها تعجب می کنند و باران دلش آب می افتد ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ همه ماهر شده اند یک نفر هزاران نفر را با هم دوست دارد ! اما من ناشیانه به یک نفر دل میبندم هزاران بار ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ حکایت مخاطب خاص و ما حکایت برکه است و ماه دور از هم و در دل هم ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ در این آشفته بازار هر چقدر هم که گران باشد باز هم میخرم … نازت را میگویم ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ هیچ رویایی به پای بیداریم با تو نمیرسد خوابها فقط خودشان را اذیت می کنند ! ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ به عشقت تا ته دنیا ، به جنگ هر کسی میرم چه تقدیری از این بهتر ، که از عشق تو میمیرم ؟ ♥ اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 اس ام اس عاشقانه 93 ♥ دلبرا هر طرفی در طلبت رو کردم/ هر چه گل بود به عشق رخ تو بو کردم آفتابا به سر عاشق دل خسته بتاب/ تا نگویند که بیهوده هیاهو کردم |