انجمن های تخصصی  فلش خور
عروسهای زیبای پاکستانی+عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: تصاویر دیدنی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+---- موضوع: عروسهای زیبای پاکستانی+عکس (/showthread.php?tid=123457)



عروسهای زیبای پاکستانی+عکس - ☣kHuN aShAm GiRlS☠ - 21-06-2014

مراسم ازدواج در پاکستان مثل مراسم در ایران است. به این صورت که قبلاً خانواده داماد به خواستگارى مى‏روند و کارهاى اولیه را انجام مى‏دهند.به گزارش پارس ناز از جمله تعیین مهریه، زمان ازدواج و انجام مراسم. در بیشتر اوقات مرسوم است که مبلغ مهریه بر اساس پول رایج باشد و جهیزیه هم توسط عروس و داماد تهیه مى‏شود. اما تفاوتى که بین این طور مراسم در ایران هست، این است که ما در پاکستان دوره عقد نداریم و فقط نامزدى داریم که به «مَنگى» معروف است.

عروسهای زیبای پاکستانی+عکس 1

بعد از گذشت دو ماه از نامزدى، مقدمات عروسى فراهم مى‏شود. شب قبل ازعروسى که حنابندان است خیلى خوب است و فقط متعلق به پسرها و دخترهاى مجرداست که در دو ردیف کنار داماد و عروس مى‏ایستند و به شادى و پایکوبىمى‏پردازند.

عروسهای زیبای پاکستانی+عکس 1

در این شب، عروس لباس زردى بر تن مى‏کند و با حلقه‏اى از گل‏هاى یاس خوشبو بر روى موها و دور دست و دور گردن عروس قرار دارد. این مراسم تا نیمه‏ هاى شب طول مى‏کشد و در آن صحبت ازدواج‏هاى دیگرى هم پایه ‏ریزى مى‏شود.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/31atdfdl8vsqrgpuvau5.jpg


بعد از اتمام مراسم حنابندان در روز بعد که روز عروسى است، از طرف خانواده داماد براى عروس طلا و لباس و هدیه فرستاده مى‏شود.


عروسهای زیبای پاکستانی+عکس 1

عروسهای زیبای پاکستانی+عکس 1


لباس عروس در این روز قرمز یا زرشکى است. این مراسم در اواسط شب پایانمى‏یابد و روز بعد که به نام «روز ولیمه» شناخته مى‏شود، روزى است که اقوام هدیه‏هاى خودشان را به عروس و داماد مى‏دهند و به این ترتیب یک زوج جوان پاکستانى زندگى خود را آغاز میکنند.

عروسهای زیبای پاکستانی+عکس 1

عروسهای زیبای پاکستانی+عکس 1

لباساشون خییییییییییییییلی نازنHeart



RE: عروسهای زیبای پاکستانی+عکس - نیلوفر23 - 21-06-2014

ممنون


RE: عروسهای زیبای پاکستانی+عکس - نفس. - 21-06-2014

اینا که لباس هندی پوشیدن؟


RE: عروسهای زیبای پاکستانی+عکس - glembert girl - 21-06-2014

لباساشون خوشمله


RE: عروسهای زیبای پاکستانی+عکس - Dragon_FM - 21-06-2014

جالبه