خطر فسفات موجود در غذاهای فرآوریشده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: خطر فسفات موجود در غذاهای فرآوریشده (/showthread.php?tid=120058) |
خطر فسفات موجود در غذاهای فرآوریشده - Wєιяɗ - 15-06-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متخصصان به تازگی دریافتند ترکیبات فسفات موجود در غذاهای فرآوری شده میتوانند موجب افزایش خطر ابتلا به فشارخون بالا و بیماریهای قلبی-عروقی شوند. فسفاتها ترکیبات شیمیایی هستند که به مواد خوراکی فرآوری شده همچون نوشابهها، انواع گوشت فرآوری شده، پنیرها و کیکها به منظور افزایش کیفیت بافت، رنگ و حفظ رطوبت آنها اضافه میشوند. در این بررسی متخصصان اتریشی به مطالعه ارتباط بین مصرف فسفات با بیماریهای کلیوی، فشارخون و بیماریهای قلبی-عروقی پرداختند و مشاهده کردند که مصرف میزان بالای فسفات به تولید بیش از حد نوعی هورمون موسوم به «فاکتور رشد فیبروپلاست 23» در سلولهای استخوانی میانجامد. آزمایشهای انجام شده روی موشها حاکی از آن است که افزایش این هورمون تاثیرات منفی بر سلامتی شامل افزایش سدیم در خون و یا افزایش جذب کلسیم در کلیهها دارد که سلامت عروق و کلیهها را به طور جدی به خطر میاندازد. |