انجمن های تخصصی  فلش خور
اسلایس پسته - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: اسلایس پسته (/showthread.php?tid=119921)



اسلایس پسته - † αƖιєη † - 15-06-2014

 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسلایس پسته 1
 
مواد لازم :
 
کره ذوب شده
185 گرم
آرد ساده
300 گرم
شکر (کالستر شوگر)
150 گرم
پسته خرد شده
150 گرم
تخم مرغ کامل، و1 عدد زرده
1عدد
کره
60 گرم
عسل
5 قاشق غذاخوری
خامه
2/1پیمانه
شیر عسل
4/1پیمانه

 
 
طرز تهیه :
 
آرد و کره و شکر را مخلوط می کنیم مواد را داخل قالب 30×20 که قبلاً کف آن کاغذ مومی قرار داده ایم می ریزیم و به مدت 25 دقیقه داخل فر با دمای متوسط قرار می دهیم . بعد از سرد شدن مواد رویه آن را رویش پهن می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شده و ببندد و بعد برش می زنیم.
 
طرز تهیه رویه شیرینی :
 
شیره و کره و عسل داخل ظرفی می ریزیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم و در آخر خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی شیرینی پهن می کنیم و پسته روی آن می پاشیم.