طرز تهیه مربای به - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه مربای به (/showthread.php?tid=119879) |
طرز تهیه مربای به - † αƖιєη † - 15-06-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم : 4 عدد ( یک کیلوگرم ) شكر 1 الي 1/5 كيلو آب به ميزان لازم عرق هل و دارجين يا گلاب به میزان لازم گردوي خرد شده به ميزان لازم طرز تهیه : به را تكه تكه كرده و برشهاي نازكي به آن بدهيد و در آب و شکر بريزيد و روي حرارت بگذاريد وقتي به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذاريد اين امر موجب تغيير رنگ به ميشود و تقريباً قرمز رنگ ميشود وقتي كاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل يا عرق دارجين و يا مخلوطي از هر سه را اضافه كنيد . و حرارت را خاموش كنید. مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد . |