![]() |
طرز تهیه تتالی (ته تالی) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه تتالی (ته تالی) (/showthread.php?tid=119391) |
طرز تهیه تتالی (ته تالی) - Mᴏsᴇs - 14-06-2014 ![]() تتالی(ته تالی) جز غذاهای محلی اراک محسوب می شود . آماده سازی : 20 دقیقه زمان پخت : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه تتالی(ته تالی) برای 4 نفر : گوشت چرخ کرده 500 گرم سیب زمینی متوسط 4 عدد پیاز بزرگ 3 عدد گوجه فرنگی 6 عدد فلفل دلمه بزرگ 1 عدد طرز تهیه تتالی(ته تالی) : چاشنی های غذا: غوره، لواشک، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، رب گوجه فرنگی هر کدام به میزان دلخواه نصف قاشق غذاخوری ،به اندازه ای که کف تابه چرب شود روغن را در تابه میریزیم. 2 عدد از پیازها را نگینی خورد می کنیم و درتابه میریزیم. یکی از پیازها را در گوشت چرخکرده رنده میکنیم و خوب ورز میدهیم وکمی نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به گوشت اضافه میکنیم. به اندازه کمتر از کف دست از گوشت چرخ کرده برمیداریم و به شکل گرد درمی آوریم و روی پیاز در تابه میچینیم. سیب زمینی ها را پوست کنده و بصورت گرد ،گرد میبریم و روی گوشت ها می چینیم ،همینطورگوجه فرنگی ها و فلفل را گرد میکنیم و روی سیب زمینی می چینیم. سپس مواد چاشنی غذا را اضافه می کنیم. در آخر هم رب گوجه را در یک لیوان آب حل میکنیم و روی غذا میریزیم. ![]() درب تابه را می گذاریم و شعله گاز را کم می کنیم تا به آرامی بپزد ، این غذا با نان سرو می شود . از خوردن غذای محلی اراکی لذت ببرید. |