انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی (/showthread.php?tid=119375)



طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی - Mᴏsᴇs - 14-06-2014

طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی 1

آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 20 دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر :
برنج 300 گرم
شیر نارگیل 500 میلی لیتر
آب 180 میلی لیتر
نمک 1/2 قاشق غذا خوری
سس باربیکیو 2 قاشق غذا خوری
سس سویا 2 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
سیر له شده 3 حبه
* فلفل قرمز 3 عدد
گوشت چرخ کرده 600 گرم
ریحان 50 گرم

* فلفل قرمز 3 عدد دانه ها را در آورده و برش طولی 5 سانتی متر دهید

طرز تهیه :
نکته : سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است.

برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، 180 میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت 20-15 دقیقه تا به حالت کته در آید.

اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند 5-4 دقیقه این کار را ادامه دهید.
بعد از 5 دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.

غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید.