انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه پیتزا بادمجان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه پیتزا بادمجان (/showthread.php?tid=118715)



طرز تهیه پیتزا بادمجان - Mᴏʙɪɴᴀ - 12-06-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه پیتزا بادمجان 1
طرز تهیه پیتزای بادمجان / دستور پخت پیتزای بادمجان
مواد لازم برای تهیه پیتزا بادمجان:
 بادمجان
 2 عدد
 قارچ
 200 گرم
 پنیر پیتزا
200 گرم
پیاز کوچک
یک عدد
 ذرت
 100 گرم
زیتون بدون هسته
50  گرم​
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :
 آرد سفید
 500 گرم
 آب گرم
یک پیمانه
 خمیر مایه
 یک قاشق غذاخوری
 روغن زیتون
 یک قاشق غذاخوری
نمک
به میزان لازم
طرز تهیه پیتزا بادمجان :
اول مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و​ مدت پنج دقیقه آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید و کمی صبر کنید.
آرد را الک کنید و سپس مایه خمیر را همراه نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید.
روی خمیر را کمی چرب کرده و ​ مدت یک ساعت و نیم صبر کنید تا حجم آن دو تا سه برابر شود، سپس آن را با وردنه باز کنید.
در حین زمان استراحت خمیر بادمجان‌ها را ورقه ورقه کنید و در آب و نمک قرار دهید.
سپس در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی ​ شود. بادمجان‌ها را روی خمیر پیتزا بچینید و سپس ذرت، قارچ، پیاز حلقه شده و زیتون را روی آن قرار دهید.

در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از گذشت 10 تا 15 دقیقه که پنیر پیتزا طلایی شد غذای شما آماده است.


RE: طرز تهیه پیتزا بادمجان - ღ℘☂η♪☡ღ - 12-06-2014

من به بادمجون حساسیت دارم