یـ×ک عشـ...ق ، هـــزار جمـ×له - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: یـ×ک عشـ...ق ، هـــزار جمـ×له (/showthread.php?tid=117988) |
یـ×ک عشـ...ق ، هـــزار جمـ×له - F A R ! N - 11-06-2014 تنگی نفست رو
ننداز گردن آلودگی هوا ببین دلت کجا گیر کرده … . . . جای خالیت درد می کند فقط کمی مُسکنِ بودنت را می خواهد بیا اگر نمی خواهی از پای درآورد این درد لعنتی مرا . . . . . خداوند نمیخواهد ما به هم برسیم می دانی دلیلش چیست ؟ شاید می داند که اگر کنارم باشی دیگر هیچ وقت ، هیچ چیز از او نخواهم خواست ! . . . آشوب… همان حس غریبیست , که وقتی به لبهای ” تو ” لبخند نباشد، دارم… . . . به کوچه ها قدم بگذار . . . مرا بگیر از غبار زرد پنجره ها ! مرا ببر به آسمانی از بهار تو . . . که سخت گریه می کنند بهانه های من برای تو ! . . . قلک بغض هایم را که بشکنم باز ناز تو را خواهم خرید و یک بسته مداد رنگی و با هر رنگش باز ناز تو را خواهم کشید . . . . . . می ترسم کسی نه خودت را که دوست داشتنت را از من بگیرد ! . . . نگران نباش نمی شود دوستت نداشت لجم هم که بگیرد از دستت دفترچه ی خاطراتم پر از فحش های عاشقانه میشود ! . . . ﺍﮔﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺷﮕﻠﯿﺶ ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺴﺖ ، ﺑﻠﮑﻪ ﻫﻮﺳﻪ ﺍﮔﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﭘﺮ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺑﻮﺩﻧﺶ ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﺲ ﺗﺤﺴﯿﻨﻪ ﺍﮔﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﮐﻤﮑﺖ ﻣﯽﮐﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻠﮑﻪ ﺣﺲ ﺗﺸﮑﺮﻩ … ﻭﻟﯽ … ﻭﻗﺘﯽ ﻋﺎﺷﻖ ﯾﻪ ﻧﻔﺮﯼ ﻭ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯽ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ !؟ ﻋﺎﺷﻘﺸﯽ … ﺍﯾﻦ ﻋﺸﻖ ﻭﺍﻗﻌیه . . . هر جا که من هستم تو نیستی هر جا که تو هستی ، من نه ! شده ایم آدم برفی و آفتاب مگر نارنج وُ بهار عیبی داشت ! . . . برای هر قطار پُر شتاب ایستگاه برای هر نسیم دوره گرد تکیه گاه برای من، تو لازمی! . . . تاریخ برای من فقط یک سلسله دارد سلسله ی موی تو . . . . . . از نگاهت تا دلم رنگین کمان گل می کند … با تو باید مثل باران حرف زد ! . . . نمیدانم از دلتنگی عاشقترم، یا از عاشقی دلتنگتر! فقط میدانم در آغوشِ منی، بی آنکه باشی و رفتهای بی آنکه نباشی…! . . . مهربانتر از من دیدی نشانم بده کسی که بارها بسوزانیش و باز هم با عشق نگاهت کند . . . . . . بـــوی نــارنـــج مــی دهــی عـشــق مــن… بــهــار مــی آیـــی یــا پــایـیـــز مــی رســی؟ . . . یه روز بی تو واسم یه عمره . . . میخوام بگم تورو میخوام تو یه جمله ! دنیام بی تو تیره و تاره . . . دوباره دلم هواتو داره ! بیا پیشم که بی تو من هیچم . . . وقتی که میخندی دیوونه میشم ! . . . من، نه زبانِ فارسیام … که از راست به چپ بخوانی و نه فرانسه … که از چپ به راست و نه ژاپنی … که از بالا به پایین من، زبانِ عشقم ازهمه طرف خوانده میشوم! . . . خسته تر از آنم که لیوانی چای آرامم کند … آغوش گرم ترا میخواهم در جنگلی ناشناس وقتی که آسمان از لابهلای شاخهها سرک میکشد … . . . خدا ” تو ” را که می آفرید حواسش پرت آرزوهای “من” بود شدی همان آرزوی من . . . . . . آغوشم وطنی ست که جز تو، هیچکس در آن، خانه ای نخواهد داشت… . . . شایــــــــــد نفسمــــ… دلیڵ زنـــــــده بودنم بــــاشه امـــــــا… بے شک تـــــو تنـــــها دلیــــل همیــــــن نفســـــے . . . هوای دو نفره داشتن نه ابر می خواهد نه باران کافی ست حواسمان بهم باشد . . . . . . به تـــ ــــو بدهکارم… دست کم یک جان برای هر لبخندت … ! . . . یـــه جـــوری دل بـــده انـــگــآر حــکـمـهــ . . ! . . . بی کلام اینجا باش . . . بودنت با دل من بی صدا هم زیباست ! . . . یک روز، فردی قدم به زندگیتان خواهد گذاشت… و شما را متوجه خواهد کرد که چرا هرگز، با هیچکسِ دیگری دوام نیاوردید ! . . . دلم در صفر مطلق ذوب میشود وقتی به “کفش هایت” کنار “کفش هایش” فکر میکنم… . . . سنجاق سرم از عشق چیزی نمی فهمد فقط همین را می داند چگونه وقتی تو می آیی زیباترم کند … . . . هرگز حدیثِ حاضرِ غایب، شنــیدهای؟ من در میان جمع و دلم، جای دیگرست… . . . عـشـق چـه از در بـیـایـد .. چـه از در بــرود .. فـرقـی نـمـی کـنـد.. خـانه را حـتـمـا بـوی حـادثه پـر خـواهـد کـرد ! . . . |