![]() |
تیکه دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: تیکه دار (/showthread.php?tid=117801) |
تیکه دار - ~ArTaBaNoOs~ - 10-06-2014 این جمله ی ” دوستت دارم ” واسه بعضیا مثل GLX میمونه ! راحت از دهنشون در میــاد ! جدّی نگیریـــد . . . . . . ﺻﻔﺖ ” ﻋﻘـﺪﻩ ﺍﯼ ” ﺭﻭ ﺍﮔﻪ ﺍﺯ ﻟﻐﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﻦ بعضیاااا ﺭﺳــــﻤﺄ ﺑﯽ ﻫﻮﯾــﺖ ﻣﯽ شن . . . ﻃﺮف ﺑﺎ ﯾﮑﯽ ﯾﺎﺭﻩ… ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ﻫﻢ ﺁﺭﻩ… ﺍﺩﻋﺎﯼ ﭘﺎﮐﯽ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻩ ..! . . . اینکه میخوای هر روز با یکی باشه مهــم نیست ، فقط سعی کن یه روزم خودت باشــی . . . خودِ خودِ خودِت . . ! اونوقته که دیگه افتخاراتـــ میشه افتضاحاتـــ ! . . . تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی الان شاخ شدی مَن مَن می کنی ! . . . ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻼﺱ ﺑﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﺶ ﺑﺎﺷﯽ ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ما ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺗﻮ ﮐﻼﺳمون ﺭﺍﺗَﻢ ﻧﻤﯿﺪیم ! . . . تو بگو طلاس … وقتی از چشم افتاد قاطی آشغالاس… . . رفتــــی . . . ولی اینو بدون : ناشـــی بودن با لاشـــی بودن فرق داره عزیزم . . ! . . . دوست عزیزم ، فهمیده ی دیروز و نفهم امروز … هیچ وقت بخاطر جنس مخالف ، جنس موافق رو ارزون نفروش ضرر میکنی ! . . . من معترضم …. با “علف” خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی ندارم ! اما … به گاوهایی که در بین ما می گردند ؛ و “عمر” ما را می خورند معترضم … ! . . . . مشترک مورد نظر ، آدم نمی باشد … ! قطع کن لطفا . . . . . کاش دل آدم هم عین دماغ بود. وقتی میگرفت فین می کردی وا میشد! . . . . . خوبی که از حد بگذره ، مرد و نامرد و مخاطب خاص و مخاطب عام و همه رو جووو میگیره . . . . . اگه میخوای بیای تو زندگیم در بازه. اگه میخوای بری هم در بازه. فقط جلو در واینسا جلو رفت و امدو میگیریییی . . . . . هدف از آفرینش بعضی ها فقط اینه که با بودنشون به ما ثابت میکنن که تنهایی چه نعمت بزرگیه ! . . . . لاک غلط گیر را برمی دارم و “تو” را از تمام خاطراتم پاک می کنم “تــــــــــــو” غلط اضافیِ زندگیم بودی … . . . . آنقدر خوب هستم که ببخشمت … اما … آنقدر احمق نیستم که دوباره به تو اعتماد کنم ! . . . . گاهی باید آدمای اطرافت رو کنار بذاری ! بعضیارو برای یک ساعت و بعضیارو برای همیشه . . . گفتم بیا … گفت پاهایم یخ زده ! و من به پایش سوختم ، گرم شد … رفت به سوی دیگری! . . . . . مهم نیست بقیه درموردم چی فکرمی کنن، مهم اینه که اونقدر مهمم که میشینن درموردم فکر می کنن!! . . . . . . تنها ترسم از اون دنیا اینه که مردم اینجا هم میان اونجا ! . . . . . ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﺭﻓﺘﯽ ؟ ﻓﻘﻂ اﺯ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﺮﻭ ﻗﺎﻃﯽ ﺁﺩﻣﺎ ﻧﺸﯽ ! . . . . . همیشه از این می ترسم که نکند جفت من با دیگری جفت شود و سهم من فقط جفتک باشد ! . . یـه رابـطـه فـقـط مـخـصـوص دو نـفـره… ولـی بـعـضـی احـمـق ها، شـمـارش بـلـد نـیـسـتـن ! . . . . . . تمـــام غصــه هــایــی را کـــه بــرایـــت خـــوردم! بـــالا مــی آورم طـــعـــم بـــیهودگـــی مــیــداد…! . . . . . . بعضیا کات مات حالیشون نیست ! فقط دوس دارن بازی کنن ! . . . . . . فهمیدهام که نفرت هم مثل دیگر احساسات مثل عشق ، قیمت دارد تنفر را هم نباید خرج هر کسی کرد . . . . . . . . . پر گرفتم حتی پرواز را هم تجربه کردم ای کاش زودتر می رفتی . . . . . . . . . به بعضی ها هم باید با متانت خاصی گفت : لطفا یه دهن برامون خفه شو … . . . . . . بعضیا هم مثه این دیوارای تازه رنگ شده میمونن ؛ فقط هستن ولی نمیشه بهشون تکیه کرد ، اگرم تکیه کنی سر تا پای خودتو کثیف کردی … . . . بازم گذاشتم فقط نظر و سپاس فراموش نشه ![]() RE: تیکه دار - الیکا0 - 11-06-2014 ممنونم |