رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس (/showthread.php?tid=117749) صفحهها:
1
2
|
رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس - ∆ MeRzaD ∆ - 10-06-2014 مارگوری که به مدت ۳۷ سال با پدر فرزندان خود زندگی کرده بود، با رفتن سر قرار موافقت کرد. او میگوید: «ابتدا به دیگر زنانی که با آنها رابطه داشت، حسادت میکردم. اما همواره به من میگوید که بهتر از آنها هستم و نزد من باز میگردد.»
رابطه مرد 31 ساله و دوست دختر 91 ساله اش کایل جونز، جوان ۳۱ ساله آمریکایی از شهر اگوستا در ایالت جورجیا، 5 سال است با زنی 91 ساله دوست است. کایل جونز با شماری از زنانی که در خانه سالمندان زندگی میکنند، قرار میگذارد و با آنها بیرون میرود. او حتی آنها را به دیدار مادر ۵۰ سالهاش به منزل میبرد.
اما رابطهاش با مارگوری ماکول ۹۱ ساله، رابطهای مقطعی و کوتاه مدت نبود.این رابطه ۵ سال است که ادامه دارد.با وجود این که مارگوری ۶۰ سال از کایل بزرگتر است، اما رابطه جنسی پر حرارتی دارند. همواره کنار هم هستند و دستانشان در دستان هم است.
کایل جونز معشوقه 91 ساله اش را به دیدار مادر 50 ساله اش می برد
کایل میگوید: «تمایلهای مغز متفاوت است.برخی مردان زنان بور را ترجیح میدهند، برخی زنان سبزه را… من زنان مسن را دوست دارم.نخستین رابطه جنسی کایل در 18 سالگی با زنی 50 ساله بود. این جوان ۳۱ ساله، روزانه در شبکههای اجتماعی نیز با زنان دوست میشود و با آنها به صحبت مینشید.
او در این باره میگوید: «سن اکثر آنها ۶۰ تا ۸۰ سال است. هرگاه سعی کنم با خانمی مسن صحبت کنم، نخستین واکنشش این است که میگوید: تو بسیار کوچک هستی. من راه ادامه صحبت را به خوبی می دانم و به آنها میگویم رابطه لذتبخشی خواهد بود.»کایل در سال ۲۰۰۹ با مارگوری در یک کتابفروشی آشنا شد.آنجا از او شماره تلفن خواست.
مارگوری که به مدت ۳۷ سال با پدر فرزندان خود زندگی کرده بود، با رفتن سر قرار موافقت کرد. او میگوید: «ابتدا به دیگر زنانی که با آنها رابطه داشت، حسادت میکردم. اما همواره به من میگوید که بهتر از آنها هستم و نزد من باز میگردد.»مارگوری ادامه میدهد که رابطهشان بسیار هیجان انگیز است «در تخت خواب لباسهای تحریک کننده میپوشم و سعی میکنم سوتینم را باز نکنم.
مارگوری میگوید که اکثر فرزندانش پسر هستن و اهمیتی به آنچه انجام میدهد، نمیدهند. آنها ۷۱،۶۳،۶۱.۵۲و ۵۰ ساله هستند. او ادامه میدهد: بسیاری اوقات که بیرون میرویم مردم گمان میکنند پسر یا نوه من است. نوههایی با همین سن و سال دارم.کایل میگوید که چروکهای گردن و صورت را دوست دارد.
زنان از سینههای افتاده نگران هستند اما او معتقد است که این بخشی طبیعی از زندگی یک زن است و نیازی به عمل زیبایی یا مخفی کردن آن نیست.کایل به خاطر این روابطش مورد انتقاد هم قرار میگیرد. او میگوید که بسیار میشنود که میگویند به دنبال پول زنان مسن یا ارث آنها پس از مرگشان است، یا اینکه این زنان برای من خرید میکنند «اما این مساله به هیچ وجه درست نیست
من این کار را میکنم چون دوست دارم و آنها هم او را دوست دارند با زنانی از طبقههای مالی متفاوت در ارتباط هستم.مادر کایل میگوید که ابتدا گمان میکرده این تمایل کایل مقطعی و گذرا است اما پس از آن و با طولانی شدن رابطهاش میفهمید که این آن چیزی است که دوست دارد و گذرا نیست و برایش هم این مساله عجیب نیست.
RE: رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس - ❤R@TA❤ - 10-06-2014 :229: ولی به نظر من سن و سال مهم نیس این عشق و درک که مهم RE: رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-06-2014 سن و سال مهم نیس مهم عشقه :| فک کُنم شدید ب این جُمله اعتقاد داشتن ! :| ملت خرن ب خُدا ! سپاس :| RE: رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس - S R U H - 13-06-2014 آآآآآ خوش به حالش چه حالی کرده از این داف ها چرا ما پیدا نمیکنیم RE: رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس - @**ji yeon**@ - 13-06-2014 خدا پیرزنرو شَفا بده پسر رو شِفا!! RE: رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس - moniii - 17-06-2014 عشق با ادم چیکار میکنه اخه ۹۰ ساله RE: رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس - masterabolfazl - 18-06-2014 مردتیکه خر بابا کی میاد همچین کاری کنه این یارو عاشق زنه نبوده مال و ثروتشو میخواستهسوسک RE: رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس - Av!Sh@ 1D - 19-06-2014 خب پس اگه هنو بعضی از دخترا دوست پسر ندارن بخاطر اینه که هنوز پسره ب دنیا نیومده |: RE: رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس - ƒяσzєη ℓσνє - 06-07-2014 حتمآ زنِ پولدآره آخه همچین چیزی ممکن نیس :| RE: رابطه ی مرد 31 ساله با یک زن 91 ساله! +عکس - -Edgar - 06-07-2014 میگن عشق ادم رو کور میکنه ولی نه اینقدر |