رشته پلو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: رشته پلو (/showthread.php?tid=117547) |
رشته پلو - Ƒαкє ѕмιƖє - 10-06-2014 رشته پلو ازپلوهای خوشمزه ایه که با انواع خورشت ها من جمله گوشت ، ماهیچه ، مرغ و کوفته قلقلی سرو میشه ، تو نواحی آذربایجان گاهی به رشته پلو بلغور گندم هم افزوده میشه ، من امروز رشته پلو را با خورشت مرغ آماده کردم که به همراه گردو و بادام دم میشه ، امیدوارم خوشتون بیاد مواد لازم برای پلو رشته پلوئی : ۱۰۰ گرم برنج : ۲ پیمانه بلغور گندم ( درصورت تمایل ) : نصف پیمانه زردچوبه ( درصورت تمایل ) یک قاشق چایخوری مواد لازم برای خورشت مرغ پخته تکه تکه شده: ۵۰۰ گرم کره : ۵۰ گرم زعفران: مقداری پودر گل محمدی : یک قاشق غذاخوری پر گردو: نصف پیمانه خلال بادام : نصف پیمانه طرز تهیه آب رو بجوشونید و برنجی رو که ازقبل با سنگ نمک خیس کردید بهش اضافه کنید ، اگه بلغور اضافه کردید اون رو هم به همراه برنج داخل آب جوش بریزید بعد از اینکه یک جوش زد رشته رو هم اضافه کنید و وقتی برنج پخت آبکش کرده و دم کنید، میتونید داخل آب جوش زردچوبه هم اضافه کنید. برای تهیه خورشت : کره رو آب کنید و زعفرون رو بهش اضافه کنید ، مرغ رو افزوده وحسابی تفت بدید تا مرغ کمی سرخ بشه ، بعد پودر گل محمدی، گردو و بادام رو افزوده کمی تفت بدید بعد خورشت رو مثل برنج به مدت نیم ساعت دم کنید ، بسیار بسیار خوشمزه و خوش کیفیت میشه ، به هنگام سرو پلو ، خورشت رو هم روش ریخته و سرو کنید |