انجمن های تخصصی  فلش خور
پیتزا گوشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پیتزا گوشت (/showthread.php?tid=117534)



پیتزا گوشت - Ƒαкє ѕмιƖє - 10-06-2014

پیتزا گوشت 1

برای چی از بیرون پیتزا بگیری وقتی خودت می تونی درست کنی!

مواد خمیر پیتزا:

1 پیمانه شیر

1 قاشق سوپخوری خمیر مایه

1 قاشق روغن زیتون

2 و 4/1 پیمانه آرد ( تقریبی)

1 قاشق چایخوری سر صاف نمک

خب اول خمیر رو اینطوری آماده میکنیم که مایه خمیر رو با نصف شیرکه ولرم باشه و کمی شکر مخلوط میکنیم و در جای گرم به مدت 15 دقیقه قرار میدیم تا عمل بیاد و پف کنه. بعد مابقی شیر با نمک و روغن مخلوط کرده مایه خمیر عمل اومده رو هم اضافه میکنیم سپس آرد رو اضافه کره تا خمیر بدست بیاد اگه خمیر کمی چسبنده بود اشکال نداره چون خمیر لطیف تری بدست میاد اگه آرد زیاد بریزین خمیر خشک میشه. حالا میذاریم تا 1 ساعت خمیر توی جای گرم استراحت کنه و تقریبا حجمش دو برابر بشه.

مواد روی پیتزا:

1 عدد پیاز

2 حبه سیر

250 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد فلفل دلمه ای

1 قاشق رب گوجه

نمک و فلفل و زردچوبه مقداری

2 قاشق سس گوجه

1 قاشق چایخوری پودر سیر

1 قاشق مربا خوری پودر اوریگانو

1 بسته ی 200 گرمی پنیر پیتزا

تا خمیر آماده بشه مواد روشو آماده میکنیم , اول پیاز رو ریز خورد کرده و تفت میدیم اما زیاد سرخ نشه بعد سیر خورد شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه میکنیم تا کمی سرخ شه سپس زردچوبه و فلفل و کمی نمک اضافه میکنیم. رب گوجه رو کمی تفت میدیم و کامل که رب مخلوط شد حرارت رو خاموش میکنیم.

حالا اول فر رو با 180 درجه ی سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شه , کف ظرف رو با روغن کمی چرب میکنیم بعد خمیر رو کاملا پهن میکنیم ( یکم چسبنده است اما پهن کردنش سخت نیست ) روی خمیر رو سس کچاپ میمالیم و روی اون پودر سیر و نیمی از پودر اوریگانو رو میپاچیم.

مواد گوشتی رو روش پخش میکنیم و در آخر فلفل دلمه ای رو که خورد کردیم میریزیم و مابقی اوریگانو رو میپاچیم. پنیر روش میریزیم و توی فر به مدت 15 تا 20 دقیقه میذاریم تا بپزه. یه نکته ظرف پیتزای من گرد و به قطر تقریبی 30 سانت بود.

البته با رژیم من که 1.5 برش خوردم


RE: پیتزا گوشت - ساحل75 - 21-06-2014

مممممممممممممممممممممممHeart