بال مکزیکی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: بال مکزیکی (/showthread.php?tid=117531) |
بال مکزیکی - Ƒαкє ѕмιƖє - 10-06-2014 به افتخار این غذا موج مکزیکی می رویمممم. این غذا رو دقیقا امروز پختم و چون خیلی خوشمزه شد همین امروزم آپش کردم ، خودم و همسرجونی کلی خوشمون اومد مواد لازم : 4 عدد بال مرغ 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو 4/3 پیمانه آرد سوخاری یا پودر نان تست 2 عدد تخم مرغ 4/1 قاشق چایخوری پودر سیر 3/1 پیمانه پنیر پیتزا نمک و فلفل سیاه و روغن مواد لازم سس: 30 gr کره 4 حبه سیر 2 عدد گوجه فرنگی نصف فلفل دلمه ای نمک و فلفل دور چین : گل کلم سوخاری سیب زمینی سرخ شده چقدر موادش طولانی بود اول از همه بال مرغ رو با فلفل و نمک مزه دار میکنیم دوم آرد سوخاری و پودر کاکائو و پودر سیر رو مخلوط میکنیم سوم تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد حالا بال ها رو اول تو تخم مرغ زده بعد توی پودرایی که مخلوط کردیم میزنیم و نیم ساعت تو یخچال میزاریم بمونه بعد روغن رو داغ میکنیم و سرخش میکنیم و کنار میذاریم. توی یه ظرف دیگه کره رو آب کرده سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا حدی که رنگش تغیر نکنه بعد فلفل دلمه ای خورد شده رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد گوجه فرنگی ریز خورد شده رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل میزنیم ( توی دستورش پودر کاری نیود اما من ریختم ) ، نصف استکان آب ریخته و مخلوط میکنیم و کمی بعد از روی حرارت برمیداریم. توی ظرف فر این سس رو میریزیم ، بالهای سرخ شده رو روش میذاریم و گل کلم های سوخاری رو دورش میچنیم و در آخر پنیر پیتزا رو روش ریخته و در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه میذاریم بپزه اگه دوست داشتین یه چند دقیقه گریلش کنین. واسه گل کلم سوخاری هم اول گل کلم رو 5 دقیقه توی آب جوش بپزین و بعد که خنک شد اول توی تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری یا همین پودرایی که واسه بال مخلوط کردین بزنین و سرخش کنین. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین |