انجمن های تخصصی  فلش خور
رولت لازانیا اسفناج و پنیر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: رولت لازانیا اسفناج و پنیر (/showthread.php?tid=117311)



رولت لازانیا اسفناج و پنیر - tyjtfhdhr - 09-06-2014

آشپزی
- انواع
ماکارونی
- رولت لازانیا
اسفناج
و
پنیر

لازانیا غذای محبوب بچه هاست. لازانیا را طبق دستور مندرج روی پاکت پخته، داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشویم. میگذاریم آب اضافه آن برود. برای مواد داخل رولت، آب
اسفناج
را گرفته و در یک کاسه متوسط...

رولت لازانیا اسفناج و پنیر ,طرز تهیه رولت لازانیا اسفناج و پنیر ,روش تهیه رولت لازانیا اسفناج و پنیر ,[categoriy]

رولت لازانیا اسفناج و پنیر


انواع ماکارونی و پاستا - رولت لازانیا اسفناج و پنیر



مواد لازم برای
آشپزی
آکا

(برای 4 نفر)* یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون * یک سوم پیمانه پیاز خرد کرده * یک حبه سیر له شده * 2 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی * دو گوجه فرنگی متوسط خرد شده * یک و نیم قاشق چای خوری ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ریحان خشک * یک چهارم قاشق چای خوری شکر * کمی نمک * کمی فلفل سیاه * 8 رشته لازانیا خشک * 300 گرم
اسفناج
خرد شده * سه چهارم پیمانه
پنیر
سفید بدون چربی یا کم چربی * نصف پیمانه
پنیر
موتزارلا رنده شده * 2 قاشق سوپ خوری
پنیر
پارمسان ریز رنده شده یا پودر شده * 2 قاشق چای خوری ریحان تازه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی * 1 سفیده
تخم مرغ
طرز تهیه :برای سس، روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط گرم میکنیم. پیاز .و سیر را در روغن داغ ریخته، حرارت میدهیم و گاهی به هم میزنیم تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگیها، رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و میگذاریم به جوش بیاید. حرارت را کم کرده تا حدود 5 دقیقه آهسته بجوشد و به غلظت دلخواه برسد (درب ظرف را نمیگذاریم).

در این فاصله، لازانیا را طبق دستور مندرج روی پاکت پخته، داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشویم. میگذاریم آب اضافه آن برود. برای مواد داخل رولت، آب
اسفناج
را گرفته و در یک کاسه متوسط
پنیر
ها و ریحان را مخلوط میکنیم، سپس
اسفناج
و سفیده تخم را به آن افزوده و خوب به هم میزنیم تا یکنواخت شود.

فر را در درجه 350 فارنهایت یا 176 درجه سانتیگراد گرم کرده و در این فاصله رولتها را میپیچیم. به این ترتیب که مخلوط
اسفناج
را به طور یکنواخت بر روی ورقه های لازانیا قرار داده (هر ورقه 4/1 پیمانه) و ورقه را با دقت لوله میکنیم. رولتها را دو تا دو تا در ظروف کوچک مخصوص فر قرار داده، مقداری سس روی آنها ریخته و داخل فر قرار میدهیم. حدود 25 دقیقه بعد رولتها آماده هستند.انواع ماکارونی و پاستا - همشهری آنلاینویرایش و تلخیص:آکاایران