انجمن های تخصصی  فلش خور
پتاژ قارچ با پنیر پیتزا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پتاژ قارچ با پنیر پیتزا (/showthread.php?tid=117303)



پتاژ قارچ با پنیر پیتزا - tyjtfhdhr - 09-06-2014

مواد لازم برای
آشپزی
آکا

برای
آشپزی
آکا


آرد گندم نصف پیمانه
شیر یک لیتر
آب‌مرغ شش پیمانه
قرص عصاره مرغ یک عدد
قارچ
ورق شده ۲۰۰ گرم
آب چهار پیمانه
خامه ۱۰۰ گرم
پنیر
پیتزا
رنده شده نصف پیمانه
نمک، فلفل و پودر سیر یک قاشق چایخوری
کره ۲۵ گرم
آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه :
شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید. سپس
قارچ
را افزوده و آن‌گاه حرارت را کم کنید و در حدود۲۰ دقیقه فرصت دهید تا
قارچ
بپزد، در این هنگام
پنیر
رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایره‌ای وسط پتاژ بریزید.