پتاژ قارچ با پنیر پیتزا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پتاژ قارچ با پنیر پیتزا (/showthread.php?tid=117303) |
پتاژ قارچ با پنیر پیتزا - tyjtfhdhr - 09-06-2014 مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا آرد گندم نصف پیمانه شیر یک لیتر آبمرغ شش پیمانه قرص عصاره مرغ یک عدد قارچ ورق شده ۲۰۰ گرم آب چهار پیمانه خامه ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه نمک، فلفل و پودر سیر یک قاشق چایخوری کره ۲۵ گرم آبلیمو به میزان لازم طرز تهیه : شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آبمرغ را به آن افزوده، بعد نمک، فلفل و پودرسیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید، تا جوش بیاید. سپس قارچ را افزوده و آنگاه حرارت را کم کنید و در حدود۲۰ دقیقه فرصت دهید تا قارچ بپزد، در این هنگام پنیر رنده شده را اضافه کرده و در حدود پنج دقیقه روی حرارت قرار دهید بعد، شعله را خاموش کرده، در این هنگام آبلیمو به آن زده و داخل ظرف کشیده و یک حلقه لیمو ترش کنار ظرف آویزان کنید و خامه را به آن افزوده و به صورت دایرهای وسط پتاژ بریزید. |