![]() |
جوجه کباب با پنیر کبابی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: جوجه کباب با پنیر کبابی (/showthread.php?tid=117294) |
جوجه کباب با پنیر کبابی - tyjtfhdhr - 09-06-2014 سینه مرغ(پوست کنده بدون استخوان ) 500 گرم رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری آبلیمو 3 قاشق سوپخوری آب انگور 1 قاشق سوپخوری شکر 1 قاشق سوپخوری دارچین 1 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم پنیر کباب (هالومی ) 300 گرم جوجه کباب با پنیر کبابی,طرز تهیه جوجه کباب با پنیر کبابی,روش تهیه جوجه کباب با پنیر کبابی,[categoriy] جوجه کباب با پنیر کبابی کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی - جوجه کباب با پنیر کبابی طرز تهیه : سینه را به قطعات منظم خرد کرده , در یک کاسه رنده پوست لیمو, آبلیمو, آب انگور , شکر و دارچین و نمک را مخلوط می کنیم . قطعات مرغ را برای مدت یک ساعت در این سس می خوابانیم پنیر هالومی را به قطعات یکدست برش داده مرغ ها را از سس خارج کرده , به ترتیب یک تکه مرغ و یک تکمه پنیر کبابی داخل سیخ (مطابق شکل ) چوبی می زنیم . سیخ های کباب را به مدت 8 الی 10 دقیقه زیر گریل یا روی کباب پز قرار داده در مدت زمان پخت با یک قلم مو , روی کبابها را با باقیمانده سس مزه دار می کنیم . هنگامیکه کبابها طلایی شدند, آماده سرو می باشند . |