انجمن های تخصصی  فلش خور
جوجه کباب با پنیر کبابی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: جوجه کباب با پنیر کبابی (/showthread.php?tid=117294)



جوجه کباب با پنیر کبابی - tyjtfhdhr - 09-06-2014

سینه مرغ(پوست کنده بدون استخوان ) 500 گرم
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
آب انگور 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
پنیر
کباب (هالومی ) 300 گرم

جوجه کباب با پنیر کبابی,طرز تهیه جوجه کباب با پنیر کبابی,روش تهیه جوجه کباب با پنیر کبابی,[categoriy]

جوجه کباب با پنیر کبابی


کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی - جوجه کباب با پنیر کبابی

طرز تهیه :

سینه را به قطعات منظم خرد کرده , در یک کاسه رنده پوست لیمو, آبلیمو, آب انگور , شکر و دارچین و نمک را مخلوط می کنیم . قطعات مرغ را برای مدت یک ساعت در این سس می خوابانیم
پنیر
هالومی را به قطعات یکدست برش داده مرغ ها را از سس خارج کرده , به ترتیب یک تکه مرغ و یک تکمه
پنیر
کبابی داخل سیخ (مطابق شکل ) چوبی می زنیم . سیخ های کباب را به مدت 8 الی 10 دقیقه زیر گریل یا روی کباب پز قرار داده در مدت زمان پخت با یک قلم مو , روی کبابها را با باقیمانده سس مزه دار می کنیم . هنگامیکه کبابها طلایی شدند, آماده سرو می باشند .