![]() |
دلمه ماهی با سس پنیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دلمه ماهی با سس پنیر (/showthread.php?tid=117291) |
دلمه ماهی با سس پنیر - tyjtfhdhr - 09-06-2014 ▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم یا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت ▪ لیمو ترش ۱ عدد ▪ پودر سیر یا سیر له شده ۱ قاشق چایخوری ▪ آب ماهی ۲/۱ فنجان ▪ پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری ▪ فیله ماهی ۴ قطعه ( هر کدام ۱۵۰ گرم) ▪ نمک و فلفل به مقدار لازم ▪ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم ● چگونگی تهیه آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن کنید و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله کنید و ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید . آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود . دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی قرار داده و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است . ▪ توجه ۱) انتخاب صحیح ماهی ۲) رعایت زمان پخت در بخارپز |