انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه سوفله پنیر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه سوفله پنیر (/showthread.php?tid=117288)



طرز تهیه سوفله پنیر - tyjtfhdhr - 09-06-2014

برای 3 تا 2 نفر :
کره پاستوریزه 60 گرم
خرده های نان خشک 3 قاشق غذاخوری
شیر پاستوریزه 300 میلی لیتر
آرد سفید گندم 50 گرم
فلفل قرمز یک هشتم قاشق چای خوری
جوز هندی یک هشتم قاشق چای خوری
خردل یک هشتم قاشق چای خوری
پنیر
گودای رنده شده 50 گرم
پنیر
پارمزان 50 گرم
تخم مرغ
4 عدد
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:
کف و اطراف ظرف نسوزی را با یک قاشق غذاخوری کره ی ذوب شده چرب کنید و با خرده های نان کف و اطراف آن را بپوشانید.

در ظرف دیگری شیر ، کره ، آرد سفید ، فلفل قرمز، جوزهندی، خردل و نمک را مخلوط کنید. مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید تا سس نرم و لطیفی به دست آید و غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید.
زرده و سفیده ی
تخم مرغ
را جدا کنید. زرده ها را یکی یکی به مواد اضافه نمایید و مخلوط کنید. سپس
پنیر
گودا و نیمی از
پنیر
پارمزان را اضافه نمایید و کاملاً مخلوط کنید. سفیده ی
تخم مرغ
و مقداری نمک را با همزن بزنید تا کاملاً سفت شود، طوری که وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد. سپس به مخلوط بالا (که کمی سرد شده)
بیف
زایید و خیلی آرام هم بزنید تا همه ی مواد با هم مخلوط شوند.
مواد را در ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید و باقیمانده ی
پنیر
پارمزان را روی آن بپاشید و در طبقه ی پایین فری که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 30- 25 دقیقه قرار دهید تا سوفله کاملاً طلایی شود. سوفله را به طور گرم و با همان ظرف سرو نمایید.

مواد لازم برای
آشپزی
آکا

برای 3 تا 2 نفر :
کره پاستوریزه 60 گرم
خرده های نان خشک 3 قاشق غذاخوری
شیر پاستوریزه 300 میلی لیتر
آرد سفید گندم 50 گرم
فلفل قرمز یک هشتم قاشق چای خوری
جوز هندی یک هشتم قاشق چای خوری
خردل یک هشتم قاشق چای خوری
پنیر
گودای رنده شده 50 گرم
پنیر
پارمزان 50 گرم
تخم مرغ
4 عدد
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:
کف و اطراف ظرف نسوزی را با یک قاشق غذاخوری کره ی ذوب شده چرب کنید و با خرده های نان کف و اطراف آن را بپوشانید.

در ظرف دیگری شیر ، کره ، آرد سفید ، فلفل قرمز، جوزهندی، خردل و نمک را مخلوط کنید. مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید تا سس نرم و لطیفی به دست آید و غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید.
زرده و سفیده ی
تخم مرغ
را جدا کنید. زرده ها را یکی یکی به مواد اضافه نمایید و مخلوط کنید. سپس
پنیر
گودا و نیمی از
پنیر
پارمزان را اضافه نمایید و کاملاً مخلوط کنید. سفیده ی
تخم مرغ
و مقداری نمک را با همزن بزنید تا کاملاً سفت شود، طوری که وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد. سپس به مخلوط بالا (که کمی سرد شده)
بیف
زایید و خیلی آرام هم بزنید تا همه ی مواد با هم مخلوط شوند.
مواد را در ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید و باقیمانده ی
پنیر
پارمزان را روی آن بپاشید و در طبقه ی پایین فری که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 30- 25 دقیقه قرار دهید تا سوفله کاملاً طلایی شود. سوفله را به طور گرم و با همان ظرف سرو نمایید.