انجمن های تخصصی  فلش خور
♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ (/showthread.php?tid=116731)

صفحه‌ها: 1 2 3


♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ - † αƖιєη † - 08-06-2014

♥^_^♥  !!  ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ 1




سـلــآم بـر کـآربـرآن گـرآمـی فـلـش خـور !! -_-

ایـنـجـآ مـی تـونـیـد هـر سـوآلـی رآجـبـه آشـپـزی یـآ طـرز تـهـیـه غـذآ یــآ و...

بـپـرسـیـد و مــآ هـم جـوآب مـی دیــم !!  (:


ســوآلـآتـی مـثـلـه :

بـرآی تـهـیـه ژلـه بـآیـد آب جـوش بـآشـه یـآ آب سـرد ؟! :306:

کـآرآمـل رو چـه جـوری مـیـشـه درسـت کـرد ؟!  :297:

ژلـه طـزریـقـی چـیـه ؟! :89: 

طـرز تـهـیـه خـورشـت فـسـنـجـون ( 91 ) چـیـه ؟!  P:

و...


امـیـدوآرم اسـتـقـبـآل شـه !! (:

بــآ سـپـآس {:

مـــــوفق و پـیـروز بـآشـیـد !! [:


RE: ♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 08-06-2014

هیچی سر در نمیارم فقط مامانم بیچارم کرده نشسته روبروم میگه غذا چی بذارم در این مورد کمک کن:4chs:


RE: ♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ - Mason - 08-06-2014

موضوع مهم شد .__.


RE: ♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 08-06-2014

بـرآی تـهـیـه ژلـه بـآیـد آب جـوش بـآشـه یـآ آب سـرد ؟!

کـآرآمـل رو چـه جـوری مـیـشـه درسـت کـرد ؟!

ژلـه طـزریـقـی چـیـه ؟!

طـرز تـهـیـه خـورشـت فـسـنـجـونچـیـه ؟! P:


همینارو جواب بده خو :|


RE: ♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ - † αƖιєη † - 08-06-2014

(08-06-2014، 10:49)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
بـرآی تـهـیـه ژلـه بـآیـد آب جـوش بـآشـه یـآ آب سـرد ؟!

کـآرآمـل رو چـه جـوری مـیـشـه درسـت کـرد ؟!  

ژلـه طـزریـقـی چـیـه ؟!

طـرز تـهـیـه خـورشـت فـسـنـجـون چـیـه ؟!  P:


همینارو جواب بده خو :|

1- آب جـوش |:



2-
 
تخم مرغ  6 عدد

شكر   2/3 پیمانه 

نمک 1/8 قاشق چایخوری

شير داغ   
3 پيمانه

وانيل شكري    
1/2 قاشق چايخوري

شکر  1/2 پيمانه براي ته ظرف


 
طرز تهيه :

فر را روي حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايت روشن كنيد . تخم مرغ ها را با دو سوم پيمانه شكر و نمك مخلوط كنيد و با چنگال هم بزنيد. به تدريج شير داغ و وانيل ارا اضافه كنيد . يك دوم پيمانه شكر را در قالب ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد . دائماَ هم بزنيد تا ذوب شود و رنگ آن طلائي گردد. سپس قالب را از روي حرارت برداريد . ظرف را تكان دهيد تا ديوارهاي قالب به كارامل آغشته شود . در صورتيكه بخواهيد كرم كارامل را در ظرفهاي يكنفره تهيه نمائيد . كارامل آماده را ته ظفهاي يكنفره ريخته ، سپس مايهه آماده شده فوق الذكر را در داخل ثالب آغشته به كارامل بريزيد. پس از آن ، در ظرف بزرگي كه مقداري آب در آن ريخته اند ، بگذاريد و به مدت يك ساعت در كف فر قرار دهيد . پس از يك ساعت از فر بيرن آورده با كمك يك چاقو كه آنرا دور تا دور كرم مي گردانيد و با تكان دادن قالب ، كرم را از قالب جدا نموده ، ولي كرم را ار قالب بيرون نياوريد . قالب را پس از سرد شدن به مدت ده الي دوازه ساعت در يخچال قرار داده تا كاملاَ كرم خنك شود ، بعد كرم را در ظرف ديگري برگردانيد . مجدداَ در يخچال قرار داده دو الي سه ساعت ديگر بماند ، سپس سرو نمائيد




3- یـه نـوع ژلـه هـآیـی کـه مـعـمولـا تـو عـروسـی و نـآمـزدی و.. استفــآده مـیـشـه و یـه چـیـزی هـس
 کـه هـمون آمـپـول یـآ پـنـسـیـلـیـنه که سـوزن داره و..
 توش مـثـلـا مـوآدآیـی مـثـل کاکائو و خـآمـه و .. هـسـت و تـویـه ژلـه تـزریـق مـی کـنـن !! |:


4- اووووف |:


مرغ  1 عدد

روغن  150 گرم 

مغز گردو  750 گرم

پیاز  3 عدد

رب انار  350 گرم 


گلپر (به دلخواه)    یک چهارم قاشق چایخوری


زعفران   به مقدار لازم

نمک   به مقدار لازم
 

 
طرز تهیه :
مرغ را بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید . گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید . نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید . در صورت تمایل می توانید به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد . این خورش را با ماهی هم می شود تهیه کرد . در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید . ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد .
در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد .
برای اینكه خورش خوش رنگ شود می توان یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.
یادآوری: در صورتی كه گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج كرد تا با شعله ملایم كاملاً بپزد و جا بیفتد( كم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.



RE: ♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ - Mᴏsᴇs - 14-06-2014

گرانیتا چیه؟._.


RE: ♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ - Ƒαкє ѕмιƖє - 14-06-2014

میشه منم جواب سُوالاشونو بدم ؟ :|

جواب سُوال رضا رو من بدم ؟ ـ_ـ

ممنون :|


گرانیتا چیست؟

دسر ایتالیایی که از نواحی سیسیلی ایتالیا سرچشمه گرفته است و در ایتالیا با

نام گرانیتای سیسیلی یاد میشود، مثل ما که فالوده را در ایران به اسم فالوده شیرازی میشناسیم

ولی این اصلا فالوده نیست اشتباه نکنید. این دسر بطوری نیمه یخ یا یخمال بواست که از مواد اولیه ای قند، آب و طعم

دهنده های مختلف تشکیل شده است. دسری از سیسیل ایتالیا ولی در تمامی ایتالیا در فصل گرما تابستان و حتی سرما هم قابل

دسترس در ایتالیا است، گرنیتای سیسیل تنها فرقی که که دارد دارای دانه های درشت تر یخ است،

این نوع بافت در هر شهری در ایتالیا به نوعی بزرگ و کوچک است به همین دلیل سایز مشخصی در کریستال های یخی وجود ندارد.


گرانیتا در ایران

در ایران گرنیتا بطور حرفه ای و میشه گفت سنتی مانند ایتالیا در جاهای بسیار کمی یافت میشود

ولی این نوع دسر میتوند مانند یخ مال های گیاهی و خوب برای بدن بطور مختلف در تمام فصول گرم و مناطق

گرمسیر سرو شود. ولی در ایران این نوع دسر با مواد افزودنی غیر طبیعی و رنگی به وفور در فصل تابستان و گرما است که اگر بیشتر

توجه به خواص طبیعی این نوع دسر بشود از مواد اولیه بهتری استفاده شود این نوع دسر بسیار مفید و خوب برای بدن و

سیستم ایمنی بدن خواهد بود.


مواد لازم و تشکیل دهنده گرانیتا

مواد و طعم دهدنه های معمول این نوع دسر

معمولا لیمو ترش، نارنگی، گل یاس، قهوه، بادام، نعناع و در فصل های گرم و بهاری انواع توت فرنگی، شاتوت،

توت های وحشی و سیاه است. مواد دیگری در ایتالیا مانند لیمو ترش های ایتالیایی یافت میشود که از اسیدی کمتری بر

خوردار بوده و طعم مخصوص خود را دارند. در بعضی مواقع شکلات هم در گرنیتا میکس شده و در ایتالیا سرو میشود.

طریقه سرو گرانیتا

گرنیتا اغلب مانند یک یخ مال یا یخ در بهشت مثل نوشیدنی

سرو میشود و با نی آن خورده میشود. در بعضی مواقع گرنیتا به عنوان پاک کننده و پایین بردن غذا

با شکر و مواد افزودنی کمتر سرو میشود که بسیار مفید است. (: !

با تشکُر آشپز آیسان -_- !


RE: ♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ - † αƖιєη † - 14-06-2014

(14-06-2014، 9:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
میشه منم جواب سُوالاشونو بدم ؟ :|

جواب سُوال رضا رو من بدم ؟ ـ_ـ

ممنون :|

هـمـه دس ب دسـتـه هـم دهـیـم .. :|

سـوآلـآت مـردم رو جـوآب بـدیـم .. :|

مـیـشـه ..! <:

{:


RE: ♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ - S R U H - 01-07-2014

چگونه میشه |:

تخم مرغی درست کرد که هم ...

خوشمزه باشه هم مجلسی ؟!؟!؟

^ـــــ^


RE: ♥^_^♥ !! ســـوآلــــآت مـــآ درمــــورد آشــــپـــزی !! ♥^_^♥ - † αƖιєη † - 01-07-2014

(01-07-2014، 2:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
چگونه میشه |:

تخم مرغی درست کرد که هم ...

خوشمزه باشه هم مجلسی ؟!؟!؟

^ـــــ^

تخم مرغ نیمرو بهترین گزینه می باشد :|

تخم مرغ رو اول بهم بزنید :|

ولی زیاد بهم نزنید تا شکل مجلسی شو از دست بده :|

می تونید بهش سُس قرمز یا رُب هم اضافه کنید :|

بعد شعله رو کم بکنید :|

و در آخر شعله رو خاموش کنید :|

بعد بکشید بزارید تو سفره :|

همین ^_^*