جملـــآت تیریپ غمگـینی --- از همینجوریاش دیگــه! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: جملـــآت تیریپ غمگـینی --- از همینجوریاش دیگــه! (/showthread.php?tid=115336) |
جملـــآت تیریپ غمگـینی --- از همینجوریاش دیگــه! - ~Mahnaz~ - 04-06-2014 می گویند : شاد بنویس ... نوشته هایت درد دارند! و من یاد ِ مردی می افتم ، که با کمانچه اش ، گوشه ی خیابان شاد میزد... اما با چشمهای ِ خیس ...!! -------------------------------------- بهش گفتم: چرا هر بار وایمیسی و از شوهرت کتک میخوری؟ گفت: اگر خودمو نندازم جلو، شروع میکنه خودش رو میزنه، اونقدر میزنه تا داغون شه،آخه موجیه دست خودش نیست ... ! -------------------------------------------- کودکی گرسنه و بيمار گوشه ي قهوه خانه اي مي خفت راديو باز بود و گوينده از مضرات پرخوري مي گفت . ---------------------------------------------- از جداییمان به هرکس حرف زدم حق را به من دادند اما چه فایده اینها نمیدانند من حق را نمی خواهم حق که برای من " تو " نمیشود --------------------------------------------- پیرمرد خسته کنار صندوق صدقه ایستاد. دست برد و از جیب کوچک جلیقهاش سکهای بیرون آورد. در حین انداختن سکه متوجه نوشته روی صندوق شد: صدقه عمر را زیاد میکند، منصرف شد و رفت... ---------------------------------------------- دندانم شكست . . . براي شن ريزه اي كه درغذايم بود. . . دردكشيدم . . . نه براي دندانم . . . براي كــم شدن ســوي چشمان مادرم . . ! ----------------------------------------------- شــک نـدارم هـمـین روزها ... هیـچ گـرسـنه ای باقی نمــــی ماند ... هـــمه سیــــر مـی شـوند, از زنــدگی ... ---------------------------------------------- دختری سه ساله بود که پدرش آسمانی شد . . . دانشگاه که قبول شد، همه گفتند: با سهمیه قبول شده!!! ولی ... هیچوقت نفهمیدند کلاس اول وقتی خواستند به او یاد بدهند که بنویسد بابا ! یک هفته در تب ســـــــوخت . . . !! ----------------------------------------------- بــه هـــرکــس مـــی گـــویـــم "تـــــو" بـــه خـــودش مــیــگـــیــرد. . .! امـــا نـــمـــی دانــــــد کــــــه هــیـــچ کــس بـــرای مـن "تـــــــو" نـــمــی شـــود. . . . ! -------------------------------------------- بــــــهانه گـــــــير ،زبــــــــــان نفهم … دلـــــــــــم را مـيگويـــــــــم … ! آخــــــــر تــــورا از کـــــــجا برايش بـــــــــياورم ----------------------------------------- شرم میکنم با ترازوی کودک گرسنه کنار پیاده رو، وزن سیری ام را بکشم. ----------------------------------------------- روزهاي برفي طولاني ترند ، براي کودکي که از سوراخ کفشش به زمستان مي نگرد ! ----------------------------------------------- مايكل شوماخر چندين سال متوالي در مسابقات رالي در دنيا اول شد. وقتي رمز موفقيتش را پرسيدند، در جواب گفت: تنها رمز موفقيت من اين است كه زماني كه ديگران ترمز مي گيرند، من گاز مي دهم . ----------------------------------------------------- من ، تو : ما یادت هست ؟ تمام شد … حالا : تو ، او : شما من هم به سلامت . . . ------------------------------------------------------- هيــــچ چـــــيز مثــل "بدبختـــي "کودکان را ســـاکـت نمـــيکنــــد! ويـکتـور هوگـو ----------------------------------------------- چقد طول ميکشه تا اين فقر تموم شه بابا ؟ * چهل روز پسرم * يعني بعد چهل روز پولدار ميشيم بابا ؟ * نه پسرم نه بهش عادت مي کنيم ... ---------------------------------------------------- هوا بارانی ست ولی شیشه ؛ چرا بخار نمیگیری ؟ نترس ؛ رفت … دیگر اسمش را رویت نمی نویسم ! ----------------------------------------------- خسته ام… از تـــــو نوشتن…! کمی از خود می نویسم این “منم” که، دوستت دارم…! ----------------------------------------------------- سلامتي پسري که ... با چشم هاي خيس وارد ساندويچــــي بغل "تالارعروسـي" شد و گفت: ... امشب عروسي " عشقمه " , بنـدري بذار --------------------------------------------------- همفری بوگارت : چشمات اذیتت میکنه ؟ لورن باکال : نه ! بوگارت : ولی پدر منو در آورده !! ------------------------------------------------- هنــــوز برايـــــــــش مينويــــــــــسم همـــــــــــانند کودک نـــابينايـــــــــــي کــــه هر روز غـــــــذا ميريــــــــــــــزد بــــــــــــراي ماهـــــــي مـــــــــــــرده اش . . . . . -------------------------------------------- تنها باشي... روز تعطيل باشد... غروب باشد... باران هم ببارد... احساس ميكني بلاتكليف ترين آدم دنيا هستي...!! --------------------------------------------------- چه دنياي بزرگي!!! تا چشم كار ميكند جاي تو خاليست...! -------------------------------------------- حالم خوب است مثل پدربزرگ که گفت حالم خوب است ولي مرد ! مـن گریـــم گرفـتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!!نمیدونــم چرا؟!!!! |