جملات باحال-کنایه آمیز D : - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جملات باحال-کنایه آمیز D : (/showthread.php?tid=115266) |
جملات باحال-کنایه آمیز D : - Nυмв - 04-06-2014 بعضی وقتا شدیدا به چیزی احتیاج دارم که فقط تو میتونی بهم بدی
.
.
.
نبودنت!
☆☆☆☆☆☆☆☆
دقت کردین بعضیها یه عادت خیلی بد دارن به اسم
"نفس کشیدن"
؟؟؟؟؟؟؟
بهتر نیس ترکش کنن
☆☆☆☆☆☆
هیچ وقت اجازه نده مغزت هر جایی دلش خواست بره
.
.
.
عزیزم، کوچکتر از اونیه که بخوای تنها ولش کنی
☆☆☆☆☆☆
این معلما که یه دفعه برمیگردن میگن چرا وقتی درس میدم حرف میزنی
یکی نیس بهشون بگه عاقا شما چرا وسط مکالمه من درس میدی
☆☆☆☆☆☆
دیدین بعضیا تو این فانتزی سیر میکنن که از دور خیلی خوشگل به نظر میرسن؟؟؟
ولی حقیقت اینه که از خوشگل بودن خیلی دور به نظر میرسن
☆☆☆☆☆☆☆
به بعضیا هم با ید گفت:
عزیزم حیف که بلد نیستم عر عر کنم
وگرنه به زبون خودت باهات حرف میزدم
☆☆☆☆☆☆
یه چیزی...
هر وقت یکی بهت گفت:
همیشه انتظار چیزای غیر منتظره رو داشته باش
.
.
.
با مشت بزن تو دهنش و بگو
انتظار اینو نداشتی مگه نه؟؟؟
☆☆☆☆☆☆
به بعضیا هم باید گفت:
وقتی تو نیستی خیلی احساس بدبختی میکنم
میدونی دقیقا همون حسیه که وقتی هستی دارم
:cool:
☆☆☆☆☆
به بعضیها باید گفت:
من هیچوقت قیافه کسیو یادم نمیرسه ولی راجب تو
خوشحال میشم یه استثنا هم قائل بشم
RE: جملات باحال-کنایه آمیز D : - i m a n - 04-06-2014 بعضی وقتا شدیدا به چیزی احتیاج دارم که فقط تو میتونی بهم بدی . . . نبودنت! ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اینو خوب اومدی RE: جملات باحال-کنایه آمیز D : - ☆รคђคг★ - 04-06-2014 این معلما که یه دفعه برمیگردن میگن چرا وقتی درس میدم حرف میزنی
یکی نیس بهشون بگه عاقا شما چرا وسط مکالمه من درس میدی
اینو خوب اومدی(:
RE: جملات باحال-کنایه آمیز D : - Nυмв - 04-06-2014 (04-06-2014، 16:43)i m a n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی (04-06-2014، 16:57)SaHaR ♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی نظر دادی RE: جملات باحال-کنایه آمیز D : - ★♕NIGHT STAR♕★ - 04-06-2014 مرسی قشنگ بود. RE: جملات باحال-کنایه آمیز D : - Nυмв - 04-06-2014 (04-06-2014، 19:35)دختر جنگل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش RE: جملات باحال-کنایه آمیز D : - ❤R@TA❤ - 04-06-2014 همشون عالــــــــــــــــــــــــی بودن مرسی RE: جملات باحال-کنایه آمیز D : - Nυмв - 04-06-2014 (04-06-2014، 22:33)راتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش میکنم مرسی از نظرت RE: جملات باحال-کنایه آمیز D : - ~ArTaBaNoOs~ - 04-06-2014 خیلی خوب بود RE: جملات باحال-کنایه آمیز D : - Nυмв - 04-06-2014 (04-06-2014، 23:36)artabanoos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |