![]() |
×2باره تنهایی×+عکس×ب قلم جمرهــ(خودمــ)× - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: ×2باره تنهایی×+عکس×ب قلم جمرهــ(خودمــ)× (/showthread.php?tid=114920) |
×2باره تنهایی×+عکس×ب قلم جمرهــ(خودمــ)× - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 03-06-2014 دوباره تنها شدم... گرچه همیشه جای خالیتو حس میکردم...! ![]() دروغـــــ بود همه حرفاتــ...! چقد بده ! یعنی دنیای منم دروغ بــــــود؟؟!!>___< ![]() دنیا بی فایدســ..! وقتی دنیاتــ.. .دنیایــ یکی دیه باشه..! ![]() آرزوهامـ رفـــ !زندگیمــ رفــ!دنیامـ رفــ!محبتمــ رفـ!دلــ رفــ!قلبــ رفــ! کجاییــ؟همه ی اینا تو بودیــ! ![]() تنها عکستــ رفیقمهــ! فک کنم دار فانیــ رو وداعــ باید بگمــ! ![]() سه نفر از هق هقام خسته شدنــ! بارونــ×خیابونـ×پنجرهــ× ![]() ی هو آوارهــ شدم....! رفتنــ تو زلزلهـــ ایــ بود عظیمــ تو زندگیمــ! ![]() تو ک میدونسی... ![]() من نمیتونم برم با یکی دیهــ! آخهــ قلبمو یکی بردهــ! یردهــ و با دروغاشــ شیکوندهــ! ![]() RE: ×2باره تنهایی×+عکس×ب قلم جمرهــ(خودمــ)× - Mαяѕє - 28-06-2014 باباشماهم جمع کنین این بساط وافسردگی نمیگیرین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ×2باره تنهایی×+عکس×ب قلم جمرهــ(خودمــ)× - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 28-06-2014 تو را دوست خواهم داشت... حتی اگر پرواز کرده باشم... شاید پیشت باشم نزدیکت.... روحم در زمین جدا از جسمم.... روحم کنار توست... کاش این لحظات تمام نشوند آخر.... لحظات کنار تو پر از خاطرات است... خاطراتی که برای جسمم تلخ.... و برای روحم شیرین است..! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() اون همه سردی بهونه بود...× از رفتنت نشونه بود...× دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() با من بمون تنها نرو ... قید همه چیرو نزن....× دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() تنها با تو بودن رو از دنیا میخواستم...× دنیا باعث شد این آزوی قشنگو با خودم به گور ببرمــ× دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() فهمیده بودمــ× حرفات بوی یخمک میداد××× یخیش کل بدنمو یخ کرد ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() باورم رو زیر پات له کردی..× عشق رو زیر پات له کردی..× قلبمو زیر پات له کردی..× زندگیمو....غرورمو....آرزوهای قشنگمو..× ولی بی وفا هنوز دوستت دارم ...!!! هنوز عشقمی....با همه دروغات...× دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دروغ دوست داشتنی بود همه حرفات کاش واقعیت داشت دروغای دوس داشتنیت..× دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() آخه عاشقم میدونی ...بگو همیشه میمونی دیگه طاقت ندارم میمیرم نرو یکی یکدونه ی من سر بزار روی شونه ی من× دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: ×2باره تنهایی×+عکس×ب قلم جمرهــ(خودمــ)× - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 14-01-2015 باران می بارد دلم غم دارد کاش سیاهی شب تیره را او از میان بردارد ![]() غروب ساعت غمگینی است نمیتواند حتا گلدانی را بیندازد و غم کمی جابهجا شود. در خانه نشستهام زانوهایم را در آغوش گرفتهام تا تنهاییام کمتر شود تنهاییام کمد پر از لباس اتاقی که درش قفل نمیشود تنهاییام حلزونی است که خانهاش را با سنگ کُشتهاند. ![]() دلتنگــــی پـیــچـیـــــــــده نـیـســتــــــــ
یــــکـــــــ دل یــکـــــــ آســـــمـــــان یــکـــ بــــــغـــــض و آرزو هـای تـــرکـــــــ خـــــــورده بــه هـمــیـــن ســـــــادگـــــــی ![]() تنهاییت را بالا آورده ایی ... یا تنهایی بالا آورده ایی؟ |:
![]() کمـــــی دورتــر بـایست … لطفـــــــــا ً !! من دیــوانه تــر از آنــم … کــه بی هــوا ، در آغـوشت نگیــرم … ! ![]() ابجی گلم
داداش گلم
هیچوقت از کسی نخواید از دوس داشتن ی نفر خودداری کنه
دوس داشتن با چیزای دیگه زمین تا اسمون فرق داره
![]() تو لحظه های داغونی فقط
یه نفر می تونه آرومت کنه
اونم کسیه که داغونت کرده |:
![]() RE: ×2باره تنهایی×+عکس×ب قلم جمرهــ(خودمــ)× - aLiReZaZ-iM - 14-01-2015 (28-06-2014، 7:57)ملیکا ناناز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گل گفتی دمت گرم زندگی یعنی شادی نه عشق و عاشقی و این مزخرفات ![]() |