^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: ^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم (/showthread.php?tid=114882) |
^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 03-06-2014 پسر که نباشی . . دختری ! به همین برکت قسم . . . . یه بار رفته بودیم مهمونی یکی دوساعت که نشستیم یه دفعه دختر کوچیکه ی صاحب خونه گفت :دایی! شما کی میرین؟ داییشم گفت چی کار داری؟ دختره : ما کیک داریم میخوایم وقتی شما رفتین بخوریم پی نوشت : بعد آن واقعه هنوز از سلامت آن دختر کوچک اطلاعی نیست :| . . . . حالم خیلی بده . . . . . . بریم قلیون خیلی خوشحالم . . . . . بریم قلیون حوصله ندارم . . . . . . . .بریم قلیون بنزین ندارم . . . . . . . . .بریم قلیون کلاس لغو شد . . . . . . .بریم قلیون مدرکمو گرفتم . شیرینیش ؟. . . . . . بریم قلیون لامصب یه پا مدرسان شریفه این قلیون ) . . . . بهترین راه حفظ امنیت دستشوییهایی که قفل نداره ، اینه که : شیلنگو بگیری دستت هرکی اومد تو خیسش کنی ! ^.^ . . . . عایا میدونستید فرق بین نارنگی و پرتقال چیه ؟ نارنگی شلوار کردی میپوشه ولی پرتقال ساپورت ! نه جون من اطلاعات رو کیف کردی ؟ گنجینه اطلاعات نایابم ! . . . . بچه ۷ساله آیفون فایو اس دستشه ؛ خدا شاهده من همسن این بودم تنها خواستم از خانوادم این بود که وقتی خیار پوست میکنن منو صدا کنن پوست خیارارو بخورم ! . . . . مارمولکا همیشه یه جوری میدون که انگار دسشویی دارن ! ) . . . . اینایی که میخوان خودشونو از ارتفاع پرت کنن پایین و خودکشی کنن چرا با احتیاط میرن لبهی پرتگاه؟؟؟ خب تو که قراره خود کشی کنه دیگه این لوس بازیا چیه از خودت در میاری؟!! . . . . اگه یه روز بهت گفتن بین زن گرفتن و سرطان گرفتن یکی رو انتخاب کن ، اصلا از اِسمش نترس ؛ با شیمی درمانی درست میشه ! . . . . جمع مذکر سالم ! اصن مگه همچین چیزی ممکنه ؟؟؟ . . . . یه سری پسرا هستن که امروز ریششون رو میزنن فردا دوباره درمیاد … اینارو خدا از خاک حاصلخیز خلق کردَتِشون ! . . . . طرف تو فیسبود محل زندگیشو زده بود “لندن انگلستان” ولی یه ساعت پیش تو سرمای ۶۵ – درجه ، توی صف دریافت سبد کالا رویت شده ! . . . . دختر است دیگر … نتیجه ی سونوگرافی رو میگم ! چیه همش دوست دارین برای دخترا حرف درست کنین ؟؟؟ . . . . دختره تازه ۱۰ سالش شده نوشته: سیگار یا ماشه ؟ کدام را امشب بکشم؟! کسی عروسک این بچه رو ندیده ؟ . . . . آغا تعریف از خود نباشه من خیلی خوشگلم اصلن خود خود پری دریایی ام ولی نمیدونم چرا با گوشیم از خودم عکس میگیرم بیش ترشبیه سگ دریایی ام :| . . . . الان چند روزی میشه داداشم از خونه قهر کرده رفته اما هنوز هیچ آهنگی ازش بیرون نیومده ! مسئولین …؟؟! . . . . . دیروز ﺭﻓﺘﻢ ﺑﺎﻧﮏ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ ۲۰۰ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮمن ﭘﻮﻝ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮐﻨﻪ ، ﮐﺎﺭﻣﻨﺪ ﺑﺎﻧﮏ ﯾﻪ ﺑﺴﺘﻪ ۱۰۰ﺗﺎﯾﯽ ۲ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ بهش ﺩﺍﺩ ؛ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺷﻤﺮﺩ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮمن ﮐﻢ ﺁﻭﺭﺩ !!! ﻣﻦ ﺳﺮﻡ ۵ ﺗﺎ ﺑﺨﯿﻪ ﺧﻮﺭﺩ !!! ﮐﺎﺭﻣﻨﺪ ﺑﺎﻧﮏ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺧﺪﺍ ﺭﺣﻤﺘﺶ ﮐﻨﻪ ﻣﺮﺩ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﻮﺩ … . . . . درسته ما دوران مشروطه نبودیم، اما حالا خودمان رقمش زدیم! - جمعی از دانشجویان بعد از مشروطیت نیم سال 92 . . . . اولین و آخرین باری که کادو ولنتاین گرفتم ، ولن پارسال بود اونم دوستم میخواست بره دسشویی کادوشو داد دست من خیس نشه ! . . . . ﭘﺴﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﻳﮕﺮ … ﺩﺧﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﻳﮕﺮ … ﻣﺮﮒ ﺍﺳﺖ ﺩﻳﮕﺮ … ﻛﻮﻓﺖ ﺍﺳﺖ ﺩﻳﮕﺮ … ﻣﺎ ﺭﺍ ﻛﺸﺘﻴﺪ ﺩﻳﮕﺮ … ﺑﺲ ﺍﺳﺖ ﺩﻳﮕﺮ … . . . . اون چه حشره ایه که “سبزه و سنگ” میخوره ؟ حشرۀ سبزِ سنگ خوار ! ) . . . . . اینهمه زبان بلدم (مادری، غیر مادری، اشاره، فیزیکی، روحی، توهمی، ارواح، اشیا و …) اما هنوز نتونستم به بعضیا بفهمونم : به تو ربطی نداره :| . . . . دختره نمرش نوزده ونیم شده اومده پست گذاشته : سهراب ، قایقت جا دارد ؟ اونوقت من امتحان میدم ، به تنهایی معدل کلاسیو دو سه نمره میارم پایین ) . . . . یه زمانی بود کمتر کسی میدونست ولنتاین چیه ، هرچی کادو دلت میخواست میگرفتی ، کسی هم گیر نمیداد ! الان جرات نداری یه روبان قرمز بخری توی بهمن ماه ، دخترخاله ی ۳ساله ت اول از همه میفهمه … . . . . اینقد بدم میاد از اینایی که ازشون بدم میاد ! . . . . سرپرست خانوار است دیگر گاهی سبد کالا به او تعلق نمیگیرد ! . . . . خدا وکیلی من به شخصه با رابطه با آمریکا هیچ مشکلی ندارم اما اگر قراره اینایی که تو بفرمایید شام شرکت میکنن ، بیان ایران ! پس مرگ بر آمریکا ) . . . . . ظهر تو تلویزیون دختره میگفت بابام گاواشو فروخته برا خواهرم جهاز خریده بابام بهم گفت شانس آوردیم دختر نداریم ، وگرنه مجبور بودم بفروشمت :| . . . . . “داداشی” چیست ؟ همون مخاطب خاصه ، فقط رو نیمکت ذخیره نشسته تا نوبتش بشه ! . . . . RE: ^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم - TurK WolF - 03-06-2014 عــــــــــــــــــــــالی بود RE: ^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم - ×fteя LifE∀× - 03-06-2014 مرســـــــــــــیــــ RE: ^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم - ~ArTaBaNoOs~ - 03-06-2014 عالی تر از عالی RE: ^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 03-06-2014 مقسی...بر و بچ...^___^ RE: ^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم - محمدسامان - 03-06-2014 عععععععععععععععععععععععععععع اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا للللللللللللللللللللللللللللللللللی تا حدودی چرت ههههههههههههههههههه RE: ^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم - parisa16 - 03-06-2014 ههههه...خیلی باحال بودند ممنونم +سپاس RE: ^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم - neimar - 26-08-2014 بعضلاش حرف نداش سپاس RE: ^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم - خوشتیپ انجمن - 29-08-2014 خخخخخخخخ RE: ^____^خنده بازار ×بمناسبت این ستاره خوشملم - __mooni__ - 29-08-2014 باحال بود |