![]() |
جملات غمگین -- عاشقانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: جملات غمگین -- عاشقانه (/showthread.php?tid=114624) |
جملات غمگین -- عاشقانه - ℜ. mti - 02-06-2014 خــنجر از پشــت مــیزنــند عــجب دوســتان خــجالتی دارم من….!
::
:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : آنــقدر دســتان غریبه ها را گرفتی، دست روی دست گــذاشتی که…ازدست رفــتم!!! ::
:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : بــلاتکلیفم… مــثل کتاب فــراموش شده ای که روی نــیمکت یک پارک سوت و کور ، بــاد دیــوانه ، نــخوانده ورقــش مــیزند… هر ورقــش ، بــیت بــیت غــزلش ، قــصه ء من …. :: :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : اس ام اس غمگین بــرای هرکه ســنگ تمام گــذاشتم… با هــمان سنــگ سنگــسارم کرد!!! :: :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : گــور پدر هــمه ی فال های قهوه ” من تــو را دوســت دارم ..” بعد از این فقط چای می خورم….!! :: :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : هرچقـدر میخــوای بـــُــــر بزن… من هــمیشه آس می مونم ….! :: :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : گــاهی وقــتا اونــقد خــسته مــیشی که حــوصله توضیح دادنم نداری…. میذاری هر جور دوس دارن برداشــت کنن… کلا دیگه مهم نیــس برات… :: :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : کــاشـکی امــسال ” تــــــو “ را به من عیــــــــــــدی میدادند !!! :: :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : آمــدنم با خدا بود وعده بهار را داد نــمیخواستم نــفهمیدم فــقط آمــدم ! رفــتنم اما با توست ! تــو بمانی می مــانم حــتا اگر همه ی دنیا ســوزِ سردِ زمستان باشد و از بــهار بی خبــــــــر . . . :: :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : هــمانند کــودکی هــق هــق مــیکنم که مــادر او را تــهدیدکــرده اگــر بار دیــگر اشــک بــریزد او را مــیکشد… :: :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : جمله های غم انگیز و گریه آور مــانند هــیزم های مــصنوعی شــومینه می ســوزم و پــایان نــدارم درد یــعنی این…! :: :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : پــس از مرگم ، مرا در گــورستان سگ ها دفــن کنــیین….. میــخواهم حــداقل، آنجا مــیان بــاوفایان دنــیا باشم…… :: :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : احـترام گـذاشتن به بعضیـا مثه تکـون دادن پارچـه ی قــرمــز جلوی گــاوه :: :دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : قــاصدک هــم به مــا رسیــد ، خــبرش یــادش رفــت …. RE: جملات غمگین -- عاشقانه - an idiot - 19-06-2014 قشنگ بودن ولی خیلی غمگینن |