... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« (/showthread.php?tid=114265) صفحهها:
1
2
|
... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« - ◄Iяαи► - 01-06-2014 رسمـــٍ زندگی این استـــ: روزیـــــٍ کسی را دوست داری و روز بعد تنهایی به همینٍ سادگیٍ او رفته استــــــٍ و همهٍ چیز تمام شده مثلٍ یک مهمانیٍ که به آخر میٍ رسدٍ و تو بهٍ حالٍ خود رهآ میٍ شویٍ چرآ غمگینیٍ ؟ اینٍ رسمٍ زندگیستــــــٍ پسٍ تنهآ آوآز زبــــــــخوانٍ ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بعضی حرفا رو نمیشه گفت ! باید خورد ... ولی بعضی حرفا رو نه می شه گفت ؛ نه میشه خورد .... می مونه سر دل ، ... میشه دل تنگ ! میشه بغض ، میشه سکوت ... میشه همون وقتی که خودتم نمیدونی چته... !!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پس می زنم لحظـــــــه ها را تـــــــا برسم به بلندای آغوش آرامش بخش تـــــــو کـــــــه در آغـــــــوشم بگیـــــــری و من ... دنیـــــــایم را ببـــــــازم در س عطـــــر تنتـــــــ ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بغض گلویم را میفشارد و من از همه ی دوستانم دور مانده ام من دور مانده ام یا آنها از من دور شده اند در این دنیا همیشه تنها بوده ام دیگر کسی پیدا نمیشود که با منـــــــ گریه کند که برای منــــــ گریه کند حتی کسی حاضر نیست با من بخندد من در گوشه ای از این دنیا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هر روز پشت پنجره می ایستم
فکر می کنم « شاید دوباره برگردد! » اما چه فایده ! هیچکس حتی به اشتباه دو بار به کوچه ی بُن بست نمی رود... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کـوتـاه مـی گـویـم " دوسـتتـــ دارمـــ " اما.. از دوست داشـتـنـت ، کـوتـاه نـمـی آیم...
تنها مانده ام ...[/color][/size] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چقــدر باید بگذرد؟؟ تا مـن در مـرور خـاطراتم وقتی از کنار تو رد میشوم تنم نلرزد ... بغضم نگیرد... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تــو شدی خـــاطره ســـاز من شدم خــــاطره باز دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RE: ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 01-06-2014 عالی بود ولی جاش اینجا نیس RE: ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« - ◄Iяαи► - 01-06-2014 خواهش ولی چی جاش انجا نیس؟ RE: ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 01-06-2014 جای این موضوعات توی بخش عاشقانه هس گلم RE: ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« - ☆รคђคг★ - 01-06-2014 بآید مدیرآ منتقلشـ کنن«-» RE: ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« - ◄Iяαи► - 01-06-2014 معذرت میخوام شما محتوا رو بسنجید! RE: ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« - LIGHT - 01-06-2014 مرسیــــــــ جاش همینجاست دیگه تو گفتگو آزاد RE: ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« - an idiot - 01-06-2014 عالی و قشنگ بود ممنون RE: ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« - ◄Iяαи► - 01-06-2014 خواهش میکنم! RE: ... منـــــــــــــــــــٍ ...»_» تـــــــــــٍـوٍ «_« - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 01-06-2014 یکی بیاد اینو منتقل کنه تو عاشقانه |